Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του χιονοδρομικού στον Παρνασσό

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του χιονοδρομικού στον Παρνασσό

Σύσκεψη των συναρμόδιων φορέων για την ετοιμότητα υποδομών και κέντρου

Η επικαιροποίηση του χάρτη των αρμοδιοτήτων και η κατάλληλη προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΑΔ ΑΕ, Γιώργου Τερζάκη, με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η κατάσταση ετοιμότητας όλων των υπηρεσιών, καθώς και τα σχέδια αποχιονισμών που θα απαιτηθούν για την πρόσβαση των επισκεπτών. Κοινός τόπος και στόχος όλων είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, που θα εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους επισκέπτες, αλλά και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας πρότεινε τη δημιουργία για πρώτη φορά «Συμφώνου Συνεργασίας» με τους Δήμους, για τον συνολικό αποχιονισμό των δρόμων αρμοδιότητάς τους μέχρι τα σημεία εισόδου του Χιονοδρομικού (πάρκινγκ Κελάρια και Φτερόλακα).

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ ανέφερε, ότι «ως εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει την ευθύνη λειτουργίας του μεγαλύτερου χιονοδρομικού της χώρας, θα διασφαλίσουμε πως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα λειτουργεί και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να στηρίζει την τοπική κοινωνία, αλλά και να παρέχει στους επισκέπτες του ασφάλεια, εξυπηρέτηση και στιγμές απόλαυσης κοντά στη φύση και στα αγαπημένα τους χειμερινά αθλήματα».

Δείτε περισσότερα για ταξίδια και διακοπές.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Πώς μπορεί να έχει ο 50άρης το μυαλό ξυράφι του 25άρη

Πε Νοέ 7 , 2019
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/xekinisan-i-proetimasies-gia-ti-litourgia-tou-chionodromikou-ston-parnasso/"></div>Η νευροεπιστήμονας Sara Lazar της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ είχε ένα ατύχημα και ο γιατρός της της πρότεινε να ξεκινήσει τη γιόγκα. «Ο εκπαιδευτής της γιόγκα έκανε όλων των ειδών τους ισχυρισμούς … κι εγώ σκεφτόμουν ‘‘ναι, ναι, ναι, εγώ ήρθα μόνο για τη γυμναστική’’», λέει η ίδια. Και τότε […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/xekinisan-i-proetimasies-gia-ti-litourgia-tou-chionodromikou-ston-parnasso/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Πώς μπορεί να έχει ο 50άρης το μυαλό ξυράφι του 25άρη