Βράβευση από τα «The 2018 World Luxury Spa Awards»

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa τιμήθηκε με το βραβείο του «Luxury Boutique Spa»

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το ξενοδοχείο που μετατρέπει τις διακοπές σας σε ένα ονειρικό ταξίδι στην πολυτέλεια, τιμήθηκε από την Επιτροπή των Διεθνών Βραβείων Ξενοδοχείων «The 2018 World Luxury Spa Awards» με το βραβείο του «Luxury Boutique Spa» στη Νότια Ευρώπη για το 2018.

Η διάκριση αυτή απονέμεται σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων από όλο τον κόσμο με εξαιρετικό SPA και συνδυάζουν άριστη ποιότητα και παραδειγματικές υπηρεσίες. Τα βραβεία αφορούν πολυτελείς εταιρείες φιλοξενίας που υπερέχουν και διακρίνονται σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνή τομέα.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στις 14 Ιουλίου 2018 στην Ιρλανδία στο Galgorm Resort & Spa, φιλοξενώντας όλα τα βραβευμένα SPA απ όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και δικού μας Olympia Golden Beach Resort & Spa.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας οργανώσουμε ένα μαγευτικό πακέτο πραγματικής χαλάρωσης και ξεκούρασης σ΄ ένα από τα καλύτερα SPA της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο +30 26230 95999 ή στο [email protected].

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *