27

Ο δρόμος της Εθνικής Νέων Ανδρών προς την παραμονή

27
Η Ισλανδία είναι ο πρώτος (εκ των δύο) αντίπαλος της Εθνικής Νέων Ανδρών στον δρόμο προς την εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε το απόγευμα από τη Μεγάλη Βρετανία, γεγονός που το βάζει σε μεγάλες περιπέτειες αφού είναι απαραίτητο το 2/2 στο φινάλε του Πανευρωπαϊκού του Κέμνιτζ, προκειμένου να μην υποβιβαστεί!
Η πρώτη νίκη, λοιπόν, πρέπει να έρθει απέναντι στην Ισλανδία (το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 16:45), η οποία πριν από λίγη ώρα ηττήθηκε από την Ουκρανία (94-72). Κι εν συνεχεία, στόχος θα είναι η νίκη κόντρα σε μια εκ των Ρουμανίας (την οποία είχε συντρίψει στη φάση των ομίλων) ή Σουηδίας.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (είτε γίνει το 1/2 είτε το 0/2), η Ελλάδα θα υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία, ένα μόλις χρόνο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα “Δύο Αοράκια”.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Σε ό,τι αφορά στη μάχη των μεταλλίων, το Ισραήλ έκανε νέα πολύ μεγάλη εμφάνιση, αυτή τη φορά απέναντι στην Ισπανία. Η νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά σε βάρος της “φούρια ρόχα” ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο (98-75), με επόμενο αντίπαλο τη Γαλλία, η οποία έκανε την έκπληξη κόντρα στη Σερβία (60-59).

Στον άλλο ημιτελικό, η Κροατία (79-68 την Ιταλία) θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, που έκαμψε την αντίσταση της Τουρκίας με σχετική άνεση (78-61).

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Ισραήλ – Γαλλία

Κροατία – Γερμανία

Δείτε περισσότερα για την γυναικεία πλευρά των σπορ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *