CE9ACE99CE9C CE9ACE91CEA1CE9DCEA4CE91CEA3CE99CE91CE9D 1

Σε μπελάδες οι σωματοφύλακες της Κιμ Καρντάσιαν για τη ληστεία του 2016

CE9ACE99CE9C CE9ACE91CEA1CE9DCEA4CE91CEA3CE99CE91CE9D

Ο σωματοφύλακας της την είχε αφήσει μόνη στο διαμέρισμα στο Παρίσι, όταν έπεσε θύμα πέντε ληστών

Η εταιρεία που έχει ασφαλίσει την Κιμ Καρντάσιαν, κατέθεσε αγωγή εναντίον του σωματοφύλακά της και της εταιρείας του Protect Security, ζητώντας 6,1 εκατομμύρια δολάρια, μετά τη ληστεία που σημειώθηκε σε διαμέρισμα που έμενε η Αμερικανίδα σταρ στο Παρίσι πριν 2 χρόνια.

Η AIG καταγγέλλει, ότι ο σωματοφύλακας της διάσημης τηλεπερσόνας Πασκάλ Ντουβιέρ και η εταιρεία του προστάτευσαν «πλημμελώς» το διαμέρισμα της σταρ. Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας υπό την απειλή όπλου τον Οκτώβριο του 2016, όταν είχε πάει στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας. Η AIG κατέβαλε στην Αμερικανίδα σταρ το ποσό που αντιστοιχούσε στην αξία των κοσμημάτων της τα οποία εκλάπησαν στη διάρκεια της ληστείας.

Οι πέντε δράστες, που ήταν ντυμένοι με αστυνομικές στολές, απείλησαν την Καρντάσιαν με όπλο και στη συνέχεια την έδεσαν και την έκλεισαν στο μπάνιο. Την ώρα της ληστείας ο Ντουβιέρ συνόδευε τις αδελφές της Κόρτνεϊ και Κένταλ στην έξοδό τους σε ένα νυχτερινό κέντρο.

Στην αγωγή της AIG, που υποβλήθηκε σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ, αναφέρεται ότι ο σωματοφύλακας και η εταιρεία του άφησαν την Κιμ Καρντάσιαν μόνη στο δωμάτιό της.

Δείτε περισσότερα για το Shopping και τη μόδα.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *