Ο Ρόκα προσπαθεί για την ανατροπή

Ο Ρόκα προσπαθεί για την ανατροπή

Ο Ρόκα προσπαθεί για την ανατροπή

Πολλή κουβέντα έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό, για κακές σχέσεις μεταξύ Ρόκα και Δώνη, κάτι που δεν ισχύει, όπως φάνηκε και από την ειλικρινή κουβέντα, που είχαν οι δύο τους χθες. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής προσπαθεί και θα κάνει ότι μπορεί, για να πετύχει την ανατροπή με τον Δώνη.

Η χθεσινή κουβέντα μεταξύ Ρόκα και Δώνη, όπως σας αναφέραμε ξεκαθάρισε τα πάντα. Φάνηκε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους και ακόμα και για την μεταγραφή του Βέλεθ, δόθηκαν διευκρινίσεις και τονίστηκε ότι θα υπάρχει ακόμα καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους στη συνέχεια. Ο Ρόκα απουσίαζε, όταν ο Αλαφούζος έστειλε το τελεσίγραφο στον Γιώργο Δώνη και το έμαθε, αφού έγινε.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θέλει να σβήσει την φωτιά, που άναψε την προηγούμενη εβδομάδα, Να συνεχίσει χωρίς άλλες ταραχές ο Δώνης στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι και να κάνει την προσπάθεια μετά να παραμείνει ο Ελληνας τεχνικός και μετά το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός, ότι υπάρχει η εντύπωση, πως ο Ρόκα δεν θα είχε πρόβλημα να φύγει ο Δώνης το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτό δεν ισχύει. Φυσικά, όπως γράψαμε και χθες στο Sport24.gr αυτή την στιγμή είναι απίθανο να μείνει ο Δώνης και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρόκα, όμως, που έχει συχνή επαφή με τον Αλαφούζο θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή. Να πέσουν οι τόνοι στο ερχόμενο διάστημα και στην συνέχεια να επιδιώξει μία συνάντηση μεταξύ του Αλαφούζου και του Δώνη και με τον Ρόκα να είναι σε αυτή με στόχο να γίνει συζήτηση για τη νέα χρονιά. Τις προθέσεις, που υπάρχουν από τη πλευρά της διοίκησης, τα θέλω του προπονητή, ώστε να φανεί αν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά.

Δείτε περισσότερα για την γυναικεία πλευρά των σπορ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *