ΒΟΥΏΜΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας; Δείτε πως θα λύσετε το πρόβλημα

ΒΟΥΏΜΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας; Δείτε πως θα λύσετε το πρόβλημα

Μήπως είναι βουλωμένη η λεκάνη της τουαλέτας σας; Ψάχνετε απεγνωσμένα έναν τρόπο να κάνετε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας; Μην ανησυχείτε! Εμείς είμαστε κοντά σας και γι ακόμη μια φορά θα προσφέρουμε την λύση σε κάποιο από τα δυσκολότερα προβλήματα ενός νοικοκυριού.

Όσο μεγάλο κι εάν είναι το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε σίγουρα υπάρχει λύση, είναι σίγουρο επίσης πως δεν είστε ο μόνος στον οποίο συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και αυτό σημαίνει πως σίγουρα υπάρχει λύση.

Πολλές φορές μάλιστα όσο μεγαλύτερο φαίνεται να είναι το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουμε τόσο απλή και άμεση μπορεί να είναι η λύση η οποία απαιτεί. Εμείς ρωτήσαμε τους ειδικούς στις αποφράξεις της αποφρακτικής εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου και εκείνοι μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες συμβουλές αποφράξεων που μπορούν να μας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

1. Ξεβουλώστε την λεκάνη τουαλέτας με βεντούζα

Η βεντούζα απόφραξης είναι εκείνο το εργαλείο που, στις ταινίες, βλέπουμε να υπάρχει σε κάθε σπίτι στο εξωτερικό. Εμείς εδώ στην χώρα μας δεν το έχουμε συνηθίσει όμως η αγορά του είναι πολύ οικονομική και η λειτουργία του πολύ απλή.

Η λειτουργία της αποφρακτικής βεντούζας βασίζετε στην άσκηση πίεσης στην σωλήνα της λεκάνης. Αυτό που πρέπει να κάνει το άτομο που επιθυμεί να την χρησιμοποιήσει είναι να την πιέσει στην λεκάνη της τουαλέτας και έπειτα να την τραβήξει.

Επαναλάβετε την κίνηση αρκετές φορές και έπειτα τραβήξτε το καζανάκι έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα υπολείμματα από την λεκάνη.

2. Ξεβουλώστε την λεκάνη τουαλέτας με σύρμα

Μην ανησυχείτε δεν χρειάζεται να τρέξετε να προμηθευτείτε κάποιο ειδικό εργαλείο προκειμένου να ξεβουλώσετε την λεκάνη της τουαλέτας σας. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε μία από τις συρμάτινες κρεμάστρες που έχετε στην ντουλάπα του σπιτιού σας.

Κόψτε την κρεμάστρα με ένα κοπτηράκι, τεντώστε την και με διαδοχικές κινήσεις, σπρώξτε με αυτή στο εσωτερικό της σωλήνας της λεκάνης.

3. Ξεβουλώστε την λεκάνη τουαλέτας με μαγειρική σόδα και ξύδι

Η μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με το ξύδι έχει αποτελέσει ένα σωτήριο μαγικό φίλτρο για χιλιάδες νοικοκυρές όλα αυτά τα χρόνια. Και τα δύο αυτά υλικά υπάρχουν σίγουρα στην ντουλάπα κάθε σπιτιού και μαζί τους μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα.

Εάν λοιπόν η λεκάνη της τουαλέτας δεν τραβάει τα νερά καλά ή και καθόλου τότε μπορείτε να την καθαρίσετε, αρχικά, ρίξτε μέσα ζεστό νερό και έπειτα προσθέστε αρκετή ποσότητα μαγειρικής σόδας, στην συνέχεια ρίξτε το ξύδι και αφήστε το να δράση για λίγο.

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σας προτείνουμε συνδυάσετε αυτό το βήμα με κάποιο από τα προηγούμενα.

4. Καλέστε μία αποφρακτική εταιρεία

Εάν δεν μπορείτε να δώσετε κάποια λύση μόνοι σας τότε θα πρέπει να φροντίσετε να δώσετε μία επαγγελματική λύση. Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου, βρίσκετε ενεργά στον χώρο των αποφράξεων για περισσότερα από 30 χρόνια σε σειρά.

Τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία της εταιρείας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της έρχονται στον χώρο σας άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις στην Αθήνα:

One thought on “Βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας; Δείτε πως θα λύσετε το πρόβλημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.