CEA1CE99CEA4CEA3CE91CEA1CE9DCEA4 CE93CE9ACE99CEA1 1

Τρίτος γάμος για τον 68χρονο Ρίτσαρντ Γκιρ

CEA1CE99CEA4CEA3CE91CEA1CE9DCEA4 CE93CE9ACE99CEA1

Θα νυμφευθεί την κατά 33 χρόνια νεότερή του Ισπανίδα Αλεχάντρα Σίλβα

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύντροφός του Αλεχάντρα Σίλβα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 5 Μαΐου στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC.

Ο 68χρονος διάσημος ηθοποιός και η κατά 33 χρόνια νεότερή του Ισπανίδα, η οποία εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, είχαν σχέση από απόσταση, καθώς εκείνος ζει στις ΗΠΑ και εκείνη στην Ισπανία και τώρα αποφάσισαν να ζήσουν μαζί, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με το supermodel Σίντι Κρόφορντ και με την ηθοποιό Κάρεϊ Λόουελ, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χόμερ Τζέιμς.

Για την Αλεχάντρα Σίλβα θα είναι ο δεύτερος γάμος. Είναι μητέρα ενός αγοριού, του Άλμπερτ. Η Σίλβα έχει αναπτύξει έντονη δράση σε οργάνωση που βοηθά άστεγους, το Ίδρυμα RAIS. Τον Μάιο του 2017 το ζευγάρι ξεκίνησε ένα πρότζεκτ για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μαδρίτης Nino Jesus. Οι ανθρωπιστικές δράσεις έφεραν το ζευγάρι κοντά, όπως οι ίδιοι ανέφεραν.

H Αλεχάντρα Σίλβα είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχετικά Tags

Γάμος Ρίτσαρντ Γκιρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *