4792116

Τον τουρισμό περιπέτειας στην Ελλάδα προβάλει ο ΕΟΤ στη Βρετανία – News.gr


Συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο Β2Β workshop της ATAS στο Λίβερπουλ

Η ανάδειξη και προβολή της Ελλάδας στο βρετανικό κοινό ως ιδανικού προορισμού για τουρισμό περιπέτειας, ήταν ο στόχος της συμμετοχής του ΕΟΤ για πρώτη φορά στο διήμερο συνέδριο- Β2Β workshop της ATAS (Association of Touring and Adventure Suppliers) στο Λίβερπουλ.

Ο ΕΟΤ ήταν ο επίσημος χορηγός της εκδήλωσης υποδοχής κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, η οποία –όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής και ελληνικών γεύσεων με τους συμμετέχοντες ταξιδιωτικούς πράκτορες να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε workshops για το ελληνικό ελαιόλαδο και τα ελληνικά κρασιά.

Το ATAS Conference 2023 είναι θεματικό συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν 218 εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, από την περιοχή του Λίβερπουλ, αλλά και ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πιο συγκεκριμένα, στο συνέδριο συμμετείχαν Travel counsellors, Travelsophers, Personal Travel Agents, πράκτορες τουρισμού πολυτέλειας (Luxury Holidays, Designer travel κ.λπ.) αλλά και εκπρόσωποι σημαντικών ταξιδιωτικών ομίλων, όπως οι Hays Travel και Barrhead Travel.

Το Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας συμμετείχε στο ATAS Conference 2023 στο πλαίσιο της ενίσχυσης των επαφών με την βρετανική αγορά και πραγματοποίησε πλήθος επαγγελματικών επαφών με φορείς της βρετανικής αγοράς τουρισμού περιπέτειας παράλληλα. Όπως σημειώνεται, το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι Βρετανοί ΤΟs ήταν μεγάλο και επικεντρώθηκε σε νέους προορισμούς που θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν στο πελατολόγιο τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου πραγματοποιήθηκε κλήρωση με έπαθλο ένα fam trip με στόχο τον outdoor τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου κατά την άνοιξη 2024. Νικήτρια της κλήρωσης αναδείχθηκε η Carol Shoesmith, Award Winning Personal Travel Expert του Designer Travel.

Σχετικά Tags

Ταξίδια περιπέτειας ΕΟΤ

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *