1 1 1 1

Το στέκι όπου δίνουν όλοι ραντεβού στην πόλη της Ρόδου

Στο People & People για καφέ, ρακή και ποτό με θέα στο Μανδράκι

Η θέση του στον παραλιακό δρόμο της Νέας Πόλης της Ρόδου και η ωραία θέα στο Μανδράκι αποτελούν μεγάλο προνόμιο. Το People & People λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς θαμώνες. Είναι το σημείο που όλοι οι ντόπιοι δίνουν ραντεβού. Για καφέ, για τσίπουρο με τους φίλους, για επαγγελματικό ραντεβού ή για βραδινό ποτό στα τραπεζάκια έξω, με φόντο τη θάλασσα. Όποια ώρα κι αν το επισκεφτείτε, η ενέργεια του μαγαζιού θα σας συνεπάρει.

1 1 1

Το People & People σάς υποδέχεται από νωρίς το πρωί με καλό καφέ που μπορείτε να συνοδεύσετε με γευστικά snacks, όπως σάντουιτς και σφολιάτες. Αργότερα μπορείτε να απολαύσετε μια ρακή συνοδεία φρέσκων τυριών και διάφορων αλλαντικών.

2 2

Όλα φτιάχνονται με άριστες πρώτες ύλες, ενώ η ρακή και οι ποικιλίες τυριών είναι από την Κρήτη, τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη. Το βράδυ, το People & People αποτελεί ιδανική επιλογή για το πρώτο ποτό της νύχτας.

Η θετική ενέργεια και η φιλική ατμόσφαιρα του μαγαζιού δημιουργούν το κατάλληλο, comfort περιβάλλον για να περάσετε ευχάριστες στιγμές σε ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της πόλης της Ρόδου.

3

Πληροφορίες
Εθνάρχου Μακαρίου 4, Μανδράκι, Ρόδος
Τηλ. 22410 36444
Fb page: People & People

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.