Το ρολόι – κόσμημα που κοστίζει 90.000 ευρώ

Τα όνειρα της ωρολογοποιίας κοστίζουν πολύ ακριβά

Δύο τουλάχιστον υπέροχα ρολόγια παρουσίασε πρόσφατα η Hublot, ο αλχημιστής των καινοτόμων υλικών της υψηλής ωρολογοποιίας.

Ο λόγος για το Big Bang MP-11 3D Carbon και Big Bang MP-11 Sapphire, τα οποία κυκλοφόρησαν σε 200 κομμάτια έκαστο για να αφήσουν με το στόμα ανοιχτό τους λάτρεις της ωρολογοποιίας.

hublotNEWS2

Το ένα διαθέτει θήκη με κρύσταλλο από 3D άνθρακα και το άλλο κρύσταλλο από ζαφείρι. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά τόσο για την Hublot όσο και την ωρολογοποιία γενικότερα που χρησιμοποιείται ο 3D άνθρακας, ένα πολυμερές πλέγμα με τρισδιάστατα ανθρακονήματα που κάνουν τη θήκη πανάλαφρη και ιδιαιτέρως ανθεκτική σε φθορές και χτυπήματα.

Όσο για την αυτονομία τους, κυμαίνεται στο αστρονομικό νούμερο των 2 εβδομάδων. Πολλά κατασκευαστικά εμπόδια έπρεπε να υπερπηδηθούν για το «θαύμα» αυτό με τις τόσες καινοτομίες στον μηχανισμό του.

hublotNEWS4

Το κατάμαυρο MP-11 3D Carbon ζυγίζει μόλις 90 γραμμάρια, ενώ το MP-11 Sapphire μαγεύει με την κρυστάλλινη διαφάνειά του. Όσο για τον μηχανισμό αμφότερων, αποτελείται από 270 τμήματα.

Τα όνειρα της ωρολογοποιίας κοστίζουν όμως και μάλιστα ακριβά. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 90.000 ευρώ για το Sapphire και 70.000 ευρώ για το 3D Carbon…

hublotNEWS3

hublotNEWS5

Δείτε περισσότερα για το Shopping και τη μόδα.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *