
Το πιο περίεργο ματς της ΑΕΚ

Όμως στην ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό οι συνθήκες έχουν πάψει να είναι κανονικές. Από την μια στα στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα και από την άλλοι οι τραυματισμοί και το μακρύ απουσιολόγιο, έχουν μετατρέψει κάθε ματς σε ιδιαίτερη περίπτωση. Ακόμα και ένα ματς όπως το σημερινό.
Επίσης ο μοναδικός καθαρόαιμος χαφ που έχει ταξιδέψει στον Βόλο είναι ο Μοράν, καθώς Γαλανόπουλος και Άλεφ είναι τραυματίες και ο Σιμόες εκτός αγωνιστικών πλάνων. Επομένως ο Ουζουνίδης θα πρέπει να ψάξει για μια αγωνιστική αλχημεία, για τον παρτενέρ του Ισπανού στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Περίπου κάτι ανάλογο ισχύει και για την θέση του αριστερού μπακ. Ο Χουλτ ταξίδεψε μεν στον Βόλο, αλλά έχοντας συνεχόμενα 90λεπτα από τις 29 Σεπτεμβρίου και μετά, δύσκολα ο Ουζουνίδης θα τον φορτώσει με ακόμα μεγαλύτερη κούραση. Επομένως και για το αριστερό άκρο της άμυνας θα πρέπει να ψάξει για μια αγωνιστική αλχημεία.
Το σίγουρο είναι πως στο σημερινό ματς τόσο ο Χρήστος Αλμπάνης, όσο και ο Γιάννης Γιαννιώτας, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ακόμα και ένα ολόκληρο 90άλεπτο. Κάτι που και οι δυο έχουν ανάγκη, προκειμένου να μπορέσουν να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Ειδικά ο Αλμπάνης, που έχει επιστρέψει από τραυματισμό και ακόμα δεν έχει προλάβει να “γράψει” ολόκληρο 90λεπτο.
Δείτε περισσότερα για την γυναικεία πλευρά των σπορ.
Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν: