Τι συμβαίνει με την Apple, τα παλιά iPhone και τις επιδόσεις τους

Τι συμβαίνει με την Apple, τα παλιά iPhone και τις επιδόσεις τους

Πάντα υπήρχε η υποψία ότι τα iPhone επιβραδύνονται σταδιακά καθώς η Apple προωθεί νέες ενημερώσεις iOS. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι οι μπαταρίες ενός iPhone αρχίζουν να χάνουν σε απόδοση μετά από ένα διάστημα. Ίσως τώρα να έχει εντοπιστεί μια σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο.

Το Geekbench ανέφερε σε ένα blog post ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά απόδοσης μεταξύ των συσκευών iPhone 6s που εκτελούν έκδοση iOS 10.2.1 και αυτών που εκτελούν το 10.2. Αυτό το σενάριο μάλιστα παρατηρείται σε πολλαπλές περιπτώσεις.

Η Apple μέσω του TechCrunch και του δημοσιογράφου Matthew Panzarino εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση για τις θεωρίες γύρω από τη μείωση των αποδόσεων των παλαιότερων συσκευών της.

Αφορμή αποτέλεσε ο ντόρος που υπήρξε στο Reddiit και την πρόσφατη ανάρτηση του δημιουργού του Geekbench, John Poole, σχετικά με την πιθανή μείωση της απόδοσης των συσκευών που φέρουν μπαταρία με φθορά.

Η Apple λοιπόν, επιβεβαίωσε αυτή τη θεωρία.

Όπως σημειώνεται η Apple δεν επιβραδύνει τις παλαιότερες συσκευές για να αγοράζουν οι καταναλωτές τις νεότερες.

Η απόδοση μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου σημειώνει πτώση με την πάροδο του χρόνου και αυτή στην πορεία δεν μπορεί να παρέχει την απαραίτητη ισχύ σε περιπτώσεις υψηλών απαιτήσεων υπό συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών, χαμηλού επιπέδου φόρτισης ή γήρανσής της. Έτσι, σε περιπτώσεις υψηλών απαιτήσεων είναι πιθανό η συσκευή να απενεργοποιηθεί, για να προστατευθούν τα κυκλώματά της.

«Ο στόχος μας είναι να δίνουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους καταναλωτές μας η οποία συμπεριλαμβάνει και το να διατηρούμε την διάρκεια ζωής των συσκευών τους. Οι μπαταρίες λιθίου δεν δίνουν τις σωστές αποδόσεις σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών και κάτι αντίστοιχο ισχύει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι συσκευές να κλείνουν απροειδοποίητα για να προστατέψουν την πλακέτα της συσκευής» αναφέρεται.

Η Apple σημειώνει πως κυκλοφόρησε  ένα χαρακτηριστικό για τα iPhone 6, iPhone 6S και iPhone SE για να ομαλοποιηθούν οι απότομες αυξήσεις της επεξεργαστικής ισχύς τους που θα οδηγούσε σε αυτόματα κλείσιμο της συσκευής. «Έχουμε μεταφέρει το χαρακτηριστικό αυτό και στο iPhone 7 με την iOS 11.2 και σχεδιάζουμε να φέρουμε κάτι αντίστοιχο και σε περισσότερες συσκευές μας στο μέλλον», σημειώνεται.

Δείτε περισσότερα για την τεχνολογία και το ίντερνετ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Αυτό είναι το τυρί που προσφέρει μακροζωία

Πε Δεκ 21 , 2017
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/ti-symveni-me-tin-apple-ta-palia-iphone-ke-tis-epidosis-tous/"></div>Πρόκειται για ένα είδος τυριού που έχει είτε φανατικούς θαυμαστές είτε κάποιους που δεν το επιλέγουν ποτέ. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν ότι τελικά είναι πολύ ευεργετικό για τον οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με γαλλικές και βρετανικές έρευνες, αυτό το τυρί έχει «κρυμμένα μυστικά» για την υγεία και τη μακροζωία, παρά το […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/ti-symveni-me-tin-apple-ta-palia-iphone-ke-tis-epidosis-tous/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Αυτό είναι το τυρί που προσφέρει μακροζωία