Τέβες: "Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει, δεν είναι στην απόγνωση του μεροκάματου"

Τέβες: “Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει, δεν είναι στην απόγνωση του μεροκάματου”

Τέβες: "Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει, δεν είναι στην απόγνωση του μεροκάματου"

Στην καμπάνια ενημέρωσης για τη μάχη κατά του κορονοϊού στην Αργεντινή συμμετέχει και ο Κάρλος Τέβες. Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει με όποιον άλλον τρόπο του ζητηθεί και επεσήμανε τα προβλήματα που υπάρχουν.

“Το χτύπημα είναι περισσότερο για τους παππούδες μας, τους γονείς μας. Περισσότερο ο φόβος είναι για εκείνους παρά για τον εαυτό μας. Οι φτωχές γειτονιές είναι εκεί που πλήττονται πιο πολύ. Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε. 

Δεν μπορεί να κερδοσκοπούν κάποιοι όταν οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα. Είναι σημαντικό να είμαστε μαζί και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το χρειάζονται” είπε αρχικά ο Κάρλος Τέβες.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: “Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά και υγιείς. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν είναι στην απόγνωση που έχει εκείνος που ζει με τα παιδιά κάθε μέρα και πρέπει να φύγει από το σπίτι του στις 6 το πρωί και να επιστρέψει στις 7 το απόγευμα για να ταΐσει την οικογένεια. Δεν είμαστε ένα παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση”.

Δείτε περισσότερα για την γυναικεία πλευρά των σπορ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *