CE9CCE95CE9BCE91CE9DCE99CE91 CE9CCE91CE9BCE91CE9FCEA5CE99 1

Τα δώρα της Μελάνια σε παιδιά στο Μαλάουι

CE9CCE95CE9BCE91CE9DCE99CE91 CE9CCE91CE9BCE91CE9FCEA5CE99

Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ επισκέφθηκε δημοτικό σχολείο στο Λιλόνγκουε

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ προσέφερε μπάλες ποδοσφαίρου και βιβλία στους μικρούς μαθητές κατά την επίσκεψή της σε ένα σχολείο στο Μαλάουι σήμερα, με στόχο να αναδείξει το πρόγραμμα του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID), στον δεύτερο σταθμό της περιοδείας της στην αφρικανική ήπειρο.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο Δημοτικό Σχολείο Chipala στο Λιλόνγκουε, το πρώην μοντέλο θέλησε να παρουσιάσει το πρόγραμμα ανάγνωσης του USAID, στο πλαίσιο του οποίου διανεμήθηκαν 9,6 εκατομμύρια βιβλία σε σχολεία του Μαλάουι. «Ήθελα να ταξιδέψω εδώ, για να συναντήσω αυτά τα παιδιά και να κατανοήσω τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους» επεσήμανε η Μελάνια Τραμπ μετά την επίσκεψή της στο δημοτικό, ενώ συνομιλούσε με εργαζόμενους στην αμερικανική πρεσβεία.

Στο μεταξύ, ένας μικρός αριθμός διαδηλωτών έσπευσε να υποδεχθεί τη σύζυγο του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, μόλις αφίχθη στην αφρικανική χώρα. Σε ένα από τα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές, αναγραφόταν το σύνθημα «Καλώς ήρθες στο Μαλάουι. #ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ!», σε μια αναφορά στη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα φέτος ο μεγιστάνας σχετικά με ορισμένες αφρικανικές χώρες, προκαλώντας την οργή τους. Αν και μικρής έκτασης, επρόκειτο για την πρώτη διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Μαλάουι.

Αργότερα σήμερα η Πρώτη Κυρία της Αμερικής θα μεταβεί στην Κένυα και κατόπιν θα επισκεφθεί την Αίγυπτο το Σάββατο, πριν από την επιστροφή της στις ΗΠΑ.

Δείτε περισσότερα για το Shopping και τη μόδα.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *