igliugliu 1 1

Σώμα χωρίς τοπικό πάχος σε χρόνο dt

Ξέχνα για πάντα το τοπικό πάχος, τη συσσώρευση λίπους και την κυτταρίτιδα με τις αναίμακτες, μη επεμβατικές τεχνικές της Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo και του Cavitation που αποτελούν τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες για τέλεια σιλουέτα.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, μας παρουσιάζει τις θεραπείες.

Τέρμα στο νυστέρι! Μόνο Laser SmartLipo

Αν επιθυμείτε να εξαφανίσετε αναίμακτα και ανώδυνα το τοπικό πάχος, η πρωτοποριακή Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που θέλετε μέσα σε 1 μόνο συνεδρία.

Το Laser Smartlipo είναι μία καινοτόμος τεχνική, με την οποία επιτυγχάνουμε άμεσα λιπόλυση και λιπογλυπτική χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου, χωρίς ουλές, σημάδια και ράμματα.

Η διαδικασία: Αρχικά ο γιατρός εφαρμόζει τοπική αναισθησία στον υποδόριο ιστό, oπου είναι συσσωρευμένο το τοπικό λίπος. Στη συνέχεια, το laser εισέρχεται, μέσω μιας οπής 1 χιλιοστού, στην προβληματική περιοχή και λιώνει τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να τραυματίζει τους γύρω ιστούς.

Τέλος, εισέρχεται μία ατραυματική μικροκάνουλα αναρρόφησης η οποία αναρρόφα το ρευστοποιημένο λίπος, βελτιώνοντας έτσι το περίγραμμα του σώματος, χάνοντας πόντους και εξαφανίζοντας ακόμα και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά σε περιοχές του σώματος που συσσωρεύουν επίμονο λίπος όπως γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, η κοιλιά και οι βραχίονες.

HOT Info:

Η Laser λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι μια απλή, εντελώς ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος, δεν απαιτεί νοσηλεία και γενική αναι­σθησία και γίνεται στο ιατρείο από εξειδικευμένο ιατρό.

igliugliu 1

Κυτταρίτιδα, νίκησε τον αιώνιο εχθρό με Cavitation RF

Το 90% του παγκόσμιου γυναικείου πληθυσμού αντιμετωπίζει το θέμα της κυτταρίτιδας, ένα επίμονο αισθητικό πρόβλημα που συνήθως παραμένει παρά την υιοθέτηση καλών πρακτικών όπως η ισορροπημένη διατροφή και φυσική άσκηση.

Η τεχνολογία Cavitation αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα ενώ εφαρμόζεται  σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά.

Η θεραπεία Cavitation πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία, με αποτελέσματα που διαρκούν. Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η απώλεια πόντων ξεκινά από 2 και φθάνει έως τους 10 πόντους, ενώ αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας.

Με την νέα τεχνολογία Cavitation – RF, η δράση της σπηλαίωσης – cavitation ενισχύεται με την δράση των ραδιοσυχνοτήτων – RF που ενεργοποιούν διαθερμικά βαθιά τους ιστούς του σώματος, διαπερνούν το υπόδερμα και αυξάνουν τον μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού, εξαλείφοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας.

76lp84lj 1

HOT Info – CaviLipo:

Συνδύασε το Cavitation με Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις!

Στη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης πραγματοποιείται έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα με σκοπό να μεταφέρουμε με ακρίβεια στην περιοχή του προβλήματος, δραστικές ουσίες που κάνουν λιποδιάλυση.

Στη συνέχεια εφαρμόζεται το Cavitation και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας!

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

xi195n6o 1

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  [email protected] και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

  • Αθήνα: 210 6980451
  • Κηφισιά: 210 6232220
  • Γλυφάδα: 210 8980444
  • Περιστέρι: 210 5715501
  • Πειραιά: 210 4100601
  • Θεσσαλονίκη: 2310 224240
  • Πάτρα: 2610 226562
  • Ρόδο: 22410 32700
  • Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303
  • Λεμεσό: +357 25251040

 Cosmetic Derma Medicine

 @cdm.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *