Σε ποια υλικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη μαγειρική σόδα για καθάρισμα

Σε ποια υλικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη μαγειρική σόδα για καθάρισμα

Σε ποια υλικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη μαγειρική σόδα για καθάρισμα

Το ξύδι, το λεμόνι και η μαγειρική σόδα είναι μερικά από τα υλικά της κουζίνας που χρησιμοποιούμε συχνά για να καθαρίσουμε διάφορα αντικείμενα και επιφάνειες του σπιτιού μας.

Ωστόσο και σε αυτό υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Η μαγειρική σόδα για παράδειγμα δεν είναι κατάλληλη για όλα τα υλικά καθώς μπορεί να τα φθείρει και να τα καταστρέψει.

Δείτε παρακάτω σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να αποφεύγεται…

1. Επιχρυσωμένα αντικείμενα

Αν έχετε για παράδειγμα έναν επιχρυσωμένο δίσκο σερβιρίσματος μην τον καθαρίσετε με μαγειρική σόδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Δείτε περισσότερα άρθρα και θέματα για τη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *