shutterstock465334490 1

Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να τηγανίζουμε

shutterstock465334490

Το τηγάνισμα έχει κι αυτό τα μυστικά του και η θερμοκρασία στην οποία τηγανίζουμε διάφορες τροφές παίζει σημαντικό ρόλο.

Σε θερμοκρασία 130-145 βαθμούς τηγανίζουμε πατάτες και λαχανικά.

Σε θερμοκρασία 155-170 βαθμούς τηγανίζουμε βουτυρωμένα η αλευρωμένα.

Σε θερμοκρασία 175-190 βαθμούς τηγανίζουμε μικρού μεγέθους ψαράκια π.χ. καλαμαράκια, κροκέτες κ.ά.

Πηγή: neadiatrofis.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Δείτε περισσότερα άρθρα και θέματα για τη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *