Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για Εμπαπέ το 2021

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για Εμπαπέ το 2021

Ο Εμπαπέ θεωρεί πως ο κύκλος στην Παρί πρέπει να κλείσει το καλοκαίρι του 2021, ύστερα από μία τριετία στην ομάδα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αναμένεται να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στην γαλλική ομάδα.

Πάντως, η είδηση αυτή έφερε σε κινητοποίηση τον ισπανικό Τύπο, εφόσον το όνομα του Εμπαπέ συνδέθηκε ξανά με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε, όπως ανέφεραν, οι Times ο νεαρός δεν αποκλείεται να φορούσε τη φανέλα των μερένγκες νωρίτερα, αφού πριν την πανδημία είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένεται να κάνει την κίνησή της στο τέλος της σεζόν 2020/2021. ‘Ετσι, το πρόσωπο του Εμπαπέ κοσμεί τα πρωτοσέλιδα της Marca και της AS.

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για Εμπαπέ το 2021

“Ρεάλ Μαδρίτης: Σε περιμένουμε Εμπαπέ” αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Marca, ενώ “ο Εμπαπέ θα κάνει το βήμα” τονίζει η AS. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι η Παρί πρόκειται να ζητήσει 150.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Γάλλου επιθετικού.

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για Εμπαπέ το 2021

 

Δείτε περισσότερα για την γυναικεία πλευρά των σπορ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *