Πως να επιλέξετε τις σωστές πόρτες ασφαλείας

porta-asfaleias

Με τι κριτήρια να επιλέξετε τις σωστές πόρτες ασφαλείας

Η εγκληματικότητα στις μέρες μας, όπως και οι διαρρήξεις όλο και αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Η πόρτα ασφαλείας, είναι κάτι που όλοι επιβάλλεται να έχουμε στο σπίτι μας. Η προστασία του χώρου αλλά και της οικογένειάς μας από τους πιθανούς διαρρήκτες, είναι υποχρέωσή μας.

Πολλοί θεωρούν ότι δε θα είναι αυτοί τα αυριανά θύματα και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν παίρνουν στα σοβαρά την ασφάλεια του σπιτιού τους αλλά και του επαγγελματικού τους χώρου. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς ίσως αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με την εικόνα του παραβιασμένου τους σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Κάπου εκεί θα αντιληφθούν πόσο είχαν παραμελήσει το κομμάτι της ασφάλειας.

Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς που αποφάσισαν να τοποθετήσουν μια πόρτα ασφαλείας στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή με βάση κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσέξετε.

Κάντε πλήρη έρευνα πριν την τελική αγορά

Όταν αρχίσετε την έρευνα, καλό θα ήταν να λάβετε αρκετές προσφορές. Εφόσον ψάξετε πολύ και κάνετε την σύγκριση των τιμών, το επόμενο βήμα είναι να ελέγξετε την ποιότητα της πόρτας ασφαλείαςΔώστε μεγάλη έμφαση στο πάχος της λαμαρίνας και της κάσας, στα δοκάρια που είναι τοποθετημένα στο εσωτερικό καθώς και στον μηχανισμό της κλειδαριάς.

Η κλειδαριά ασφαλείας, είναι η πιο σημαντική λεπτομέρεια, αφού είναι εκείνη που θα επιβραδύνει ή θα αποτρέψει τον επίδοξη διαρρήκτη να μπει στο χώρο σας και να τον λεηλατήσει. Κατά τη διάρκεια της έρευνας αγοράς σας, να εστιάζεστε σε πόρτες που έχουν πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης με τις εξής κατηγορίες CLASS 3, CLASS 4 και CLASS 5 ώστε να είναι εγγυημένες.

Αγοράστε από πιστοποιημένους κατασκευαστές

Καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε εκείνους τους κατασκευαστές που θα σας εγγυηθούν την ασφάλεια του χώρου σας και της οικογένειάς σας.

Σύμφωνα με την αντοχή της πόρτας υπάρχει και ο ανάλογος έλεγχος ο οποίος βασίζεται σε ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Ο έλεγχος αυτός, γίνεται με συγκεκριμένα αντιδιαρρηκτικά κριτήρια από την Ευρωπαϊκή οδηγία – πρότυπο ENV 1627-1.

Πάνω στην πόρτα υπάρχει η ειδική ετικέτα που πιστοποιεί την κατηγορία στην οποία ανήκει η πόρτα ασφαλείας, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την επικείμενη αγορά σας. Οπότε, πριν βιαστείτε να συμφωνήσετε στην αγορά, ψάξτε το λίγο καλύτερα.

Εμπιστευτείτε το συνεργείο τοποθέτησης

Στην Alfino Door, διαθέτουμε ένα έμπειρο και άριστα καταρτισμένο συνεργεί, ικανό να κάνει την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας.

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά και εμείς στεκόμαστε στην λεπτομέρεια. Η τοποθέτηση της πόρτας γίνεται με όρεξη, χωρίς να μένουν σημάδια φθοράς στο χώρο.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία!

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Γιατί πρέπει να επισκεφτώ τη Σαντορίνη;

Κυ Ιούν 18 , 2017
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/pws-na-epilexete-swstes-portes-asfaleias/"></div>Γιατί πρέπει να επισκεφτώ τη Σαντορίνη; Η Σαντορίνη, είναι γνωστή για το διάσημο ηλιοβασίλεμα. Βρίσκεται στη λίστα με τα μέρη που πρέπει κανείς να επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής του. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η Σαντορίνη κλέβει την παράσταση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/pws-na-epilexete-swstes-portes-asfaleias/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
santorini