Πώς να οργανώσετε τον χώρο σας οι ακατάστατοι

Πώς να οργανώσετε τον χώρο σας οι ακατάστατοι

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ατόμων όσον αφορά στην τάξη του σπιτιού. Οι πολύ οργανωτικοί που έχουν το κάθετί στην εντέλεια, γνωρίζοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή πού ακριβώς βρίσκεται τι και οι ακατάσταστοι, που συνήθως ακουμπάνε ή πετάνε όπου βρούνε το οτιδήποτε.

Στην περίπτωση που ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, διαβάστε παρακάτω τρία έξυπνα tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον χώρο σας να μοιάζει όσο πιο τακτοποιημένος και οργανωμένος γίνεται.

Πείτε ναι στα καλάθια

Εκτός του ότι λειτουργούν και διακοσμητικά στο χώρο σας, σας δίνουν την δυνατότητα να αποθηκεύετε σε αυτά ό,τι ρούχα θα πετούσατε για παράδειγμα πάνω σε μία καρέκλα ή αντικείμενα που θα ακουμπούσατε πάνω στη συρταριέρα του δωματιού σας. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε εκείνον τον χώρο που χρησιμοποιείτε περισσότερο και ως εκ τούτου είναι και ο πιο ακατάστατος.

Τοποθετήστε έναν δίσκο στο τραπέζι του σαλονιού

Αν έχετε την κακή συνήθεια να αφήνετε τα πάντα πάνω στο τραπέζι του σαλονιού, τοποθετήστε έναν δίσκο σε αυτό και βάλτε μέσα σε αυτόν ό,τι θέλετε. Μόλις τον απομακρύνετε από τον χώρο, το σαλόνι με το άδειο, πλέον, τραπέζι θα μοιάζει πιο τακτοποιημένο από ποτέ.

Ξεχωριστές θήκες στα συρτάρια

Για οργανωμένα συρτάρια η λύση είναι μία και λέγεται θήκες. Αν πετάτε το οτιδήποτε μέσα στα συρτάρια σας (σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού κι αν βρίσκονται αυτά) το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορείτε να βρείτε τίποτα. Με την χρήση των ξεχωριστών θηκών θα μπορείτε να ομαδοποιείτε τα αντικείμενα μέσα σε αυτά και έτσι να βάλετε την οργάνωση στην καθημερινότητά σας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε περισσότερα άρθρα και θέματα για τη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

«Die Zeit»: Η Ελλάδα περιόρισε την πανδημία και διεκδικεί τουρίστες

Πε Μαΐ 7 , 2020
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/pos-na-organosete-ton-choro-sas-i-akatastati/"></div>Η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται λεπτομέρειες σχεδίου ασφάλειας σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Η Ελλάδα, με κάποια από τα αυστηρότερα μέτρα στην Ευρώπη, περιόρισε μέχρι τώρα με επιτυχία την πανδημία και διεκδικεί ήδη τώρα τουρίστες», αναφέρει η εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα «Die Zeit», επισημαίνοντας ότι τα ξενοδοχεία θα είναι ανοιχτά από τον […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/pos-na-organosete-ton-choro-sas-i-akatastati/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
«Die Zeit»: Η Ελλάδα περιόρισε την πανδημία και διεκδικεί τουρίστες