yuoya 1

Πώς να μην σπάνε τα αβγά όταν τα βράζετε

yuoya

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνουν όταν βράζουμε τα αβγά που θέλουμε να φάμε είναι να ραγίζουν ή να σπάνε.

Κι όμως, αυτό οφείλεται συνήθως σε δικό μας λάθος το οποίο μπορούμε να αποφύγουμε. Ο βασικός λόγος που σπάνε τα αβγά στο βράσιμο είναι η θερμοκρασία. Συνήθως το ρίχνουμε στο νερό αμέσως μόλις το βγάζουμε από το ψυγείο και εδώ είναι το μεγάλο λάθος.

Για να αποφύγετε την κατάσταση αυτή πρέπει να τα βγάζετε από το ψυγείο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν τα βράσετε. Τα αβγά πρέπει να πάρουν τη θερμοκρασία του δωματίου ώστε να μη ραγίσουν ή σπάσουν κατά το βράσιμο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Δείτε περισσότερα άρθρα και θέματα για τη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *