Πώς να φτιάξεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου

Καλοσχηματισμένα και περιποιημένα φρύδια θέλουμε όλες, ώστε να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να τονίζονται τα ωραία σημεία.

Μόνο που πλέον η μόδα προστάζει πιο φυσικά σχήματα και τα «γεμάτα» φρύδια είναι η πιο δυνατή τάση στο μακιγιάζ.

Μικρή επέμβαση αποζητάμε δηλαδή στο σχήμα, αφαιρώντας μόνο τις τρίχες που δημιουργούν πρόβλημα.

Πώς τα βγάζουμε όμως σαν επαγγελματίες;

Ο τρόπος είναι ο εξής: τοποθετούμε το πινέλο με τέτοιον τρόπο ώστε να ευθυγραμμίζεται με την άκρη της μύτης και την εσωτερική γωνία του ματιού. Από κει πρέπει να ξεκινά το φρύδι μας.

Πώς να φτιάξεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου

Πώς να φτιάξεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου

Κατόπιν τοποθετούμε τη μύτη του πινέλου στην άκρη της μύτης και συνεχίζουμε περνώντας το από τη μέση του ματιού, μέχρι να φτάσουμε στο φρύδι μας. Σε εκείνο το σημείο πρέπει να είναι η κορυφή (το ψηλότερο σημείο) του φρυδιού μας.

Τοποθετώντας ξανά το πινέλο στην άκρη της μύτης, συνεχίζουμε προς την εξωτερική γωνία του ματιού μας, ακουμπώντας το πάνω στο φρύδι. Αυτό είναι το τέλος του φρυδιού.

Με βάση τα παραπάνω, σχεδιάζουμε με το μολύβι το σχήμα της αρεσκείας μας και αφαιρούμε απλώς όσες τρίχες είναι εκτός.

Πιο απλό απ’ όσο φαίνεται…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε περισσότερα για χρήσιμες συμβουλές για τη γυναίκα.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Η απόλυτη φετινή τάση που πρέπει να φορέσεις άμεσα

Κυ Μαΐ 10 , 2020
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/pos-na-ftiaxis-to-telio-schima-sta-frydia-sou/"></div>Μια από αυτές τις μόδες που γεννήθηκαν στο Instagram, στο περιθώριο των επίσημων προτάσεων από σχεδιαστές και οίκους μόδας, χτυπά και πάλι δυνατά. Μιλάμε για μια τάση που έγινε ανάρπαστη στα κοινωνικά μέσα και γεννήθηκε πραγματικά μέσα σε μια νύχτα. Για τις μπλούζες με τις σούρες ο λόγος, που κατέκλυσαν […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/pos-na-ftiaxis-to-telio-schima-sta-frydia-sou/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Η απόλυτη φετινή τάση που πρέπει να φορέσεις άμεσα