1

Πήρε, έμμεσα, το μέρος του LeBron η σύζυγος του Trump!

1
Το tweet του Donald Trump εναντίον του LeBron James έχει φέρει (ξανά) όλο το ΝΒΑ εναντίον του. Όπως φαίνεται πάντως υπάρχει ακόμα ένας άνθρωπος που διαφωνεί με τις τοποθετήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ: Η σύζυγός του, Melania Trump, η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε φάνηκε να παίρνει το μέρος του James, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να επισκεφτεί το σχολείο που έχτισε ο LeBron!
Συγκεκριμένα η υπεύθυνη τύπου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Φαίνεται ότι ο LeBron James προσπαθεί να κάνει καλά πράγματα εκ μέρους της νέας γενιάς μας και, όπως πάντα, η Πρώτη Κυρία ενθαρρύνει τους πάντες να έχουν έναν ανοιχτό διάλογο για τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στις μέρες μας.

Όπως ξέρετε, η κυρία Trump έχει ταξιδέψει σε όλη την χώρα και τον κόσμο μιλώντας σε παιδιά για τον τρόπο που πρέπει να ζουν, την υγεία τους και την σημασία της υπεύθυνης συμπεριφοράς στο Internet με δική της πρωτοβουλία. Η πλατφόρμα δράσεών της επικεντρώνεται στην επίσκεψει σε οργανισμούς, νοσοκομεία και σχολεία και θα ήταν ανοιχτή στην πιθανότητα να επισκεφτεί το “I Promise School στο Akron”.

AP Photo/Luca Bruno, Pool

Δείτε περισσότερα για την γυναικεία πλευρά των σπορ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *