4520990 1

Παναθηναϊκός: Στο σημείο μηδέν στα μεταγραφικά

4520990

Επιστροφή στη βάση σήμερα (24/6) για τον Γιώργο Δώνη, μετά από ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια του. Ο Δώνης αναμένεται να συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα, ώστε να ενημερωθεί για την πρόοδο των μεταγραφικών υποθέσεων του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι ότι από την τελευταία συνάντηση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή δεν σημειώθηκαν σημαντικές εξελίξεις. Ο Νταμπίζας προσπάθησε να επισπεύσει κάποιες υποθέσεις, αλλά για διαφορετικούς λόγους ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει ακόμα την πρώτη μεταγραφή του.

Ασφαλώς, ο Δώνης θα ήθελε να έχει 3-4 νέους παίκτες στην προετοιμασία, προκειμένου να δουλέψει μαζί τους στην Ολλανδία. Τουλάχιστον, οι επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού αργούν να αρχίσουν και υπάρχει χρόνος για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στη συνάντηση του Νταμπίζα με τον Δώνη, οι λίστες που έχουν καταρτιστεί ανά θέση θα επικαιροποιηθούν. Κάποιοι παίκτες που απασχολούσαν κατέληξαν σε άλλες ομάδες, ενώ στην αγορά προστέθηκαν νέα ονόματα. Οπότε, οι Νταμπίζας και Δώνης θα ανακεφαλαιώσουν τις επιλογές τους.

Περαιτέρω, ο Νταμπίζας θα εντείνει τις ενέργειες του για τις μεταγραφές, αλλά από τη στιγμή που έχει περιορισμένους πόρους, η επιτυχία δεν είναι εξασφαλισμένη. Οπότε, ο Δώνης θα αρχίσει την προετοιμασία με την ομάδα και θα περιμένει τις προσθήκες στη διάρκεια του Ιουλίου.

Photo Credits: Eurokinissi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.