CEA4CEA1CE91CE9CCEA0 CEA0CE91CE93CE91CE9ACE99CE91 1

Παγάκια με τη μορφή του… Ντόναλντ Τραμπ

CEA4CEA1CE91CE9CCEA0 CEA0CE91CE93CE91CE9ACE99CE91

Τα εφηύραν δύο Νεοζηλανδοί για τις περιβαλλοντικές απόψεις του Προέδρου των ΗΠΑ

Μία πρωτότυπη ιδέα είχαν δύο Νεοζηλανδοί, για να διασκεδάσουν τις ανησυχίες τους για το περιβάλλον, προτείνοντας να πνίξουμε τις έγνοιες μας στο ποτό χρησιμοποιώντας παγάκια σε σχήμα μικρής προτομής του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι μπορεί για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να μην λιώνουν οι πάγοι στους πόλους, αλλά λιώνει ο ίδιος ως παγάκι.

Όπως δήλωσε ο εκ των εφευρετών Μπεν Πόλκινχορν «σκεφτήκαμε ότι αν δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα μυαλά αυτού του ανθρώπου, ας πούμε τουλάχιστον κάτι». Έχοντας προϊστορία στη διαφήμιση, ο Πόλκινχορν και ο Σκοτ Κέλι ζουν και δουλεύουν μαζί στο Λονδίνο. Το αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας τους είναι κύβοι με την όψη του Αμερικανού Προέδρου από 100% ανακυκλούμενη σιλικόνη, ώστε το κεφάλι του Τραμπ να «δροσίζει» τις σκέψεις μας.

«Αυτό που μας άρεσε, είναι ότι δίναμε ένα τόσο πρακτικό προϊόν, για ένα τόσο παράλογο, απαίσιο πράγμα, την κλιματική αλλαγή. Υπάρχει κάτι χαριτωμένο, στο ότι δεν μπορείς να διαφωνείς με την επιστήμη: Ο πάγος λιώνει» συνέχισε δήλωσε ο Μπεν. Τις παγοθήκες κατασκεύασε το στούντιο Mackinnon & Saunders, γνωστό από τις κούκλες για την ταινία «The Fantastic Mr. Fox» και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα γίνουν δωρεά στο Environmental Justice Foundation.

Σχετικά Tags

Ντόναλντ Τραμπ παγάκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *