ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ

Οδηγός αγοράς φίλτρων νερού

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ

Οδηγός αγοράς φίλτρων νερού

Παρόλο που την σημερινή εποχή έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για τον καθαρισμός νερού που διανέμετε στα σπίτια μας, η πραγματικότητα είναι ότι η υγεία η δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων απειλείτε από τις τοξικές ουσίες που περιέχονται σε αυτό.

Είναι λοιπόν στο χέρι μας να φροντίσουμε να έχουμε καθαρό νερό για να πιούμε, να μαγειρέψουμε και να φροντίσουμε την καθημερινή μας υγιεινή. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε να επενδύσουμε τα χρήματά μας στα φίλτρα νερού.

Το άρθρο που ακολουθεί αποτελεί έναν προσωπικό οδηγό αγοράς φίλτρων νερού.

Ποιες είναι οι χημικές ουσίες που περιέχονται στο νερό μας;

Στην περίπτωση που αναρωτιέστε ποιες χημικές ουσίες περιέχονται στο πόσιμο νερό της βρύσης, ακολουθεί μία λίστα με κάποιες μόνον από αυτές:

 • ρύποι αυτοκινήτων,
 • χημικά λιπάσματα,
 • βαρέα μέταλλα όπως είναι ο μόλυβδος και ο υδράργυρος,
 • βιομηχανικά απόβλητα,
 • υπολείμματα προϊόντων προσωπικής φροντίδας,
 • φυτοφάρμακα,
 • φαρμακευτικά προϊόντα,
 • ζιζανιοκτόνα,
 • χλώριο,
 • e-coli και
 • διάφορες άλλες τοξικές ουσίες.

Όλα αυτά μόνο γευστικά και υγιεινά δεν ακούγονται, όμως υπάρχουν στα αλήθεια μέσα στο ποτήρι με το νερό που πίνουμε.

Σήμερα, υπάρχει ένα αυξανόμενο σύνολο με αποτελέσματα ερευνών που δείχνουν ότι η κατανάλωση αυτών των ουσιών, ακόμη και σε μικρές ποσότητες, είναι τρομερή για την υγεία μας.

Ποια είναι η ποιότητα νερού στην περιοχή σου

Η ποιότητα του νερού διαφοροποιείται από περιοχή σε περιοχή, είναι λοιπόν υψίστης σημασίας να φροντίσετε να ενημερωθείτε για την ποιότητα του νερού στον δικό σας τόπο διαμονής. Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις λάβετε από την τοπική  υπηρεσία ύδρευσης ή στέλνοντας ένα δείγμα νερού προς μελέτη.

Μπορείτε ακόμη και μόνοι σας να διεξάγετε μία δοκιμή νερού στον χώρο σας χρησιμοποιώντας ένα από τα όργανα μέτρησης αγωγιμότητας.

Επιλέξτε το κατάλληλο σύστημα φίλτρανσης νερού

Μόλις μάθετε τι υπάρχει στο νερό της βρύσης σας, μπορείτε πλέον να επιλέξετε το σωστό φίλτρο για τις ανάγκες σας. Υπάρχουν τέσσερις κύριες κατηγορίες: φίλτρα ενεργού άνθρακα, φίλτρα αντίστροφης όσμωσης, φίλτρα κεντρικής παροχής νερού και φίλτρα μπάνιου. Ας σπάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός.

Στο κατάστημα φίλτρων νερού Real Life Hellas, μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα σε συστήματα καθαρισμού νερού καθώς επίσης και να συνομιλήσετε με τους ειδικούς προκειμένου να λάβετε όλες τις απαντήσεις που έχετε σχετικά με το θέμα.

Μην περιμένετε άλλο! Κάντε τώρα ένα μεγάλο δώρο σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Γιατί το καθαρό νερό αποτελεί το Α και το Ω της καλής μας υγείας!

Δείτε περισσότερα για τα φίλτρα νερού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.