5207880

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να πάρει αυτή την απόφαση – Newsbeast


Προβληματισμένος αποχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αναφορικά με την πρόταση για τη δημιουργία κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού.

Λίγο μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, η οποία κράτησε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε χαρακτηριστικά: «Κανείς από εμάς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για όλο αυτό το πρότζεκτ. Ούτε κάποιος ο οποίος έχει διασύρει τον Παναθηναϊκό και το μόνο που σκέφτεται είναι το οικονομικό, η τσέπη του και οι εξυπηρετήσεις σε τρίτους.

Ούτε κάποιος που δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για κάτι τέτοιο, ούτε κάποιος που είναι προς αποχώρηση. Αυτή η απόφαση πρέπει να παρθεί από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που μεταφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο κ. Γιαννακόπουλος πρόσθεσε: «Όποια κι αν είναι η απόφαση η ΚΑΕ θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή για όσο διάστημα θα είμαι εγώ ιδιοκτήτης. Αν έρθει άλλος ιδιοκτήτης θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *