CE9ACEA9CE9DCEA3CEA4CE91CE9DCEA4CE99CE9DCE9FCEA3 CE9CCE91CEA1CE9ACE9FCEA5CE9BCE91CE9ACE97CEA3 1

«Ο γιος μου δεν με έχει δει σε σειρά, δεν ξέρει ότι έχω παίξει στην τηλεόραση»

Για τη σχέση του με το παιδί του μίλησε ο Έλληνας ηθοποιός.

Για τον έφηβο γιο του, τις φοβίες που έχει αλλά και τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν εκπληρώσει το βασικό τους όνειρο, να ασκώ την τέχνη που ήθελα με αποδοχή. Έχω κάνει λάθη, αλλά δεν έχω κάνει λάθη που να βλάπτουν τους άλλους με ουσιώδη τρόπο. Σαν πατέρας δεν έχω άμεσες ανησυχίες. Ανησυχώ για πράγματα όπως το τι παιδεία παρέχεται συνολικά στα ιδρύματα της χώρας! Ήταν καθοριστική στιγμή η γέννηση του γιου μου.

CE9ACEA9CE9DCEA3CEA4CE91CE9DCEA4CE99CE9DCE9FCEA3 CE9CCE91CEA1CE9ACE9FCEA5CE9BCE91CE9ACE97CEA3

Κάνουμε πράγματα μαζί με τον γιο μου. Έχουμε τη σχέση που έχει ένας μπαμπάς με έναν γιο. Δουλεύω πολλές ώρες, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση με τον γιο μου. Είναι σε μία ηλικία που μπορούμε να συζητάμε. Ο γιος μου δεν με έχει δει σε σειρά. Δεν ξέρει ότι έχω παίξει στην τηλεόραση! Ο γιος μου έχει έρθει να με δει στο θέατρο, αλλά δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει γενικά.

Δεν ανησυχούσα ποτέ, μέχρι να γίνω πατέρας. Δεν με τρομάζει η πάροδος του χρόνου. Έχω αποδεχτεί ότι δεν είμαι 35 ετών. Μεγαλώνοντας, ξανακοιτάω τι σημαίνει τύχη ή ευτυχία! Τυχερός είναι ο άνθρωπος, ο οποίος τελειώνει τη ζωή του χωρίς να του έχει συμβεί μια μεγάλη ανείπωτη τραγωδία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.