12

Νέα εποχή στον ΟΦΗ: Μεγαλομέτοχος ο Μπούσης

12
Παρουσία των Γιώργου και Γιάννη Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη ο ΟΦΗ πέρασε σε νέα “εποχή”. Η Γενική Συνέλευση της ομάδας του Ηρακλείου, την Τετάρτη (10/10), ολοκληρώθηκε γρήγορα, καθώς το νέο Δ.Σ εγκρίθηκε σε χρόνο ρεκόρ.
Πρόεδρος και νέος μεγαλομέτοχος του “Ομίλου” είναι ο Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Μάλιστα, αναμένεται να βρίσκεται στην Κρήτη στις 14 Οκτωβρίου. Παρόντες ήταν οι Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης, οι οποίοι – άλλωστε – είναι και μέλη του νέου Δ.Σ, αλλά κι ο Γιάννης Σαμαράς. Το τμήμα επικοινωνίας της ομάδας αναλαμβάνει ο Μανώλης Βογιατζάκης.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του ΟΦΗ:

Μιχάλης Μπούσης

Ευάγγελος Παλυβός

Γρηγόρης Παλυβός

Γιώργος Σαμαράς

Ιάσωνας Παπαστεφανάκης

Ηλίας Πουρσανίδης

Από τον Ερ. ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης

Αναπληρωματικό μέλος, Μιχάλης Μυλωνάκης

“Ο τελευταίος στόχος είναι μεγαλύτερος από τον αγωνιστικό. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και τα παιδιά που ήρθαν αγαπάνε την ομάδα και πιστεύω απόλυτα ότι η ομάδα θα απογειωθεί και να φύγει από την καθημερινότητα.

Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε την ομάδα σε αυτό το σημείο. Εύχομαι στα νέα παιδιά στην νέα διοίκηση που ήρθαν με πολύ αγάπη να προοδεύσουν και να ξέρουν ότι όλο το Ηράκλειο θα είναι κοντά τους

Πιστεύω απόλυτα με τον κ. Μπούση χωρίς να θέλω να μειώσω τους προηγούμενους ότι οι αποφάσεις θα είναι καλύτερες για την ομάδα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν μέχρι σήμερα για να παραμείνει ο ΟΦΗ ενωμένος και ευχαριστώ και τη νέα διοίκηση που ήρθε να απογειώσει τον ΟΦΗ.”, υποστήριξη ο επί σειρά ετών πρόεδρος και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.