Μείνετε στο ξενοδοχείο του τρόμου στο Κολοράντο

Όσοι δηλώνουν λάτρεις των μεταφυσικών φαινομένων και του μυστηρίου, έχουν ακόμη ένα λόγο για να οργανώσουν ένα ταξίδι μέχρι το μακρινό Κολοράντο

Το ξενοδοχείο The Black Monarch, το οποίο κατά την διάρκεια του 19ου αιώνα λειτουργούσε ως σαλούν, καζίνο και οίκος ανοχής άνοιξε ξανά τις πόρτες του.

Πλέον, πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο boutique ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στα ιστορικά κτίρια της περιοχής όπου βρίσκεται. Οι μύθοι και οι θρύλοι που περιστρέφονται γύρω από αυτό, σύμφωνα με εμπειρίες από παλαιότερους πελάτες του, έχουν να κάνουν με πολύ μυστήριο και μεταφυσικά φαινόμενα.

Μείνετε στο ξενοδοχείο του τρόμου στο Κολοράντο

Στα όσα αναφέρει το Travel + Leisure, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου που βίωσαν περίεργες στιγμές εδώ ακούγοντας άντρες να φωνάζουν και γυναίκες να γελούν, ενώ δεν υπήρχαν στο χώρο.

Μείνετε στο ξενοδοχείο του τρόμου στο Κολοράντο

Μάλιστα, λέγεται ότι το πνεύμα ενός μπάρμαν έχει στοιχειώσει το χώρο, ο οποίος, σύμφωνα με το μύθο, σκοτώθηκε στο σαλούν από πυροβολισμούς, ενώ μια φωτιά που ξέσπασε κατά το 1899 βοήθησε στη δημιουργία φαντασμάτων.

Μείνετε στο ξενοδοχείο του τρόμου στο Κολοράντο

Σήμερα, το στοιχείο του μυστηρίου εντείνεται ακόμη περισσότερο, τόσο με την «σκοτεινή» αισθητική των δωματίων τα οποία είναι διακοσμημένα με ταριχευμένα ζώα, όσο και με την απόφαση του ιδιοκτήτη του να αφιερώσει δωμάτια σε δύο από τους πιο διάσημους serial killers της εποχής.

Μείνετε στο ξενοδοχείο του τρόμου στο Κολοράντο

Δείτε περισσότερα για ταξίδια και διακοπές.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν

Πα Σεπ 13 , 2019
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/minete-sto-xenodochio-tou-tromou-sto-koloranto/"></div>Έχοντας ως πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της, τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των Ανθρώπων της , η WIND αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των παιδιών των εργαζομένων της και προχωράει στη δημιουργία του νέου προγράμματος επιβράβευσης και ανάδειξης της Αριστείας, ευWIND Youth Excellence. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία, προσφέρει χρηματικές […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/minete-sto-xenodochio-tou-tromou-sto-koloranto/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν