Μεγάλη ζήτηση του iPhone X το 2018

rotnpre1

Τις προβλέψεις της KGI σχετικά με τις νέες ναυαρχίδες της Apple αφορούσε το σημείωμα που κυκλοφόρησε σήμερα η εταιρία προς τους επενδυτές.

Ο γνωστός λοιπόν και πάντα αξιόπιστος αναλυτής της εταιρείας Ming-Chi Kuo αναφέρει πως η μεγάλη ζήτηση για το iPhone X έχει μια αρνητική επίδραση στο iPhone 8 μοντέλο που αναμένεται να πουλήσει λιγότερα τεμάχια από ότι είχε προβλέψει η Apple.

Ο Kuo τονίζει ότι η παραγωγή του iPhone X θα φτάσει τις 25-27 εκατομμύρια συσκευές κατά την περίοδο των εορτών με τις πωλήσεις σε αυτό το τρίμηνο να κινούνται στις 24 εκατομμύρια συσκευές.

Με το νέο έτος ο αναλυτής προβλέπει πως η παραγωγή της συσκευής θα συνεχιστεί σε υψηλά επίπεδα μιας και η ζήτηση για το iPhone X θα συνεχιστεί να είναι πολύ μεγάλη.

Όσο αφορά στην παραγωγή του iPhone 8 αυτή θα μειωθεί κατά πολύ σημειώνοντας μάλιστα μια μείωση μέχρι και 60% το πρώτο τρίμηνο του 2018. Ο Kuo πιστεύει πως αν και είναι πιο οικονομική συσκευή σε σύγκριση με τα iPhone 8 Plus και iPhone X δεν έχει πολλά σημεία που θα κάνουν τους καταναλωτές να το προτιμήσουν από τις άλλες δυο νέες iPhone συσκευές.

Στην αντίπερα όχθη οι πωλήσεις του iPhone 8 Plus συνεχίζουν να είναι σε υψηλά επίπεδα και μάλιστα σε σημείο που ο αναλυτής πιστεύει ότι έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις της Apple.

Πηγή: appleworldhellas.com

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Δείτε περισσότερα για την τεχνολογία και το ίντερνετ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *