asfoiadfh4 1

Λιναρέλαιο, η αξία του τρόπου παρασκευής του

Πώς διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των πολύτιμων Ω-3 λιπαρών που περιέχει

Το πόσο πολύτιμο είναι το έλαιο λιναριού -το οποίο περιέχεται στο Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend– για τα Ω-3 λιπαρά που περιέχει, τις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιθρομβωτικές ιδιότητές του, την αύξηση της ενέργειας, τη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας, τη μείωση των λιπιδίων, την ορμονική ισορροπία και πολλά ακόμα, είναι γνωστό.

Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητο στην οξείδωση (επαφή με το οξυγόνο) και τη θερμοκρασία, επομένως είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος παρασκευής (εκχυλίζεται από το σπόρο του) και συντήρησης, ώστε να διατηρούνται όλα τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.

Πώς παράγεται το έλαιο λιναριού στο Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend

asfoiadfh4

Το έλαιο λιναριού είναι το πιο βασικό συστατικό του Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend της Flora. Το Udo’s Οil είναι ένα πιστοποιημένο οργανικό, ανεπεξέργαστο, αφομοιώσιμο και χορτοφαγικό μείγμα ελαίων από φυτικούς σπόρους. Εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη, σε ψυχόμενο περιβάλλον και σε κενό οξυγόνου, ώστε να έχει μηδενική οξείδωση. Συσκευάζεται σε γυάλινα, σκούρα, κεχριμπαρένια μπουκάλια και διατηρείται στο ψυγείο. Περιέχει έλαια και από 4 άλλα είδη σπόρων – νυχτολούλουδο, σουσάμι, ηλιόσπορο και καρύδα-, ώστε να παρέχει την ιδανική αναλογία 2:1 Ω-3 προς Ω-6 λιπαρών οξέων. Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι αποτελεσματικό και ασφαλές για τον καθένα, για μακροχρόνια χρήση.asfoiadfh5

  1. Robert Universe Elite Strength Athlete Case Study
  2. Cadogan, O.U., «The Effects of EFA on Athletic Performance/ General Well Being and Risk Factors for Cardiovascular Disease», 2000, Denmark)
  3. Study in Lever Park School Horwich, Bolton, UK, 2007

Πληροφορίες

Παρασκευάζεται από τη FLORA και διανέμεται αποκλειστικά από τη MedMelon.

Τηλ. 2310 449441, www.medmelon.gr, [email protected]

Δείτε περισσότερα για την υγεία και τη διατροφή.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *