ιστότοποι γνωριμιών για γυναίκες

Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για γυναίκες

Το “Fun” πιθανότατα δεν είναι η λέξη που * ο καθένας * ή οι escorts Athens θα χρησιμοποιούσαν για να περιγράψουν μια γνωριμία. Όμως, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν επιπλέον προκλήσεις που μπορούν να κάνουν διαδικτυακές γνωριμίες από απλά όχι διασκεδαστικές έως «πραγματικούς εφιάλτες». Παρόλο που η αποφυγή ερπυσμού μαζί μπορεί να μην είναι δυνατή, επιλέγοντας ιστότοποι γνωριμιών γεμάτους από άτομα που θέλουν αυτό που θέλετε και μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των ακαθάριστων σχολίων – και του πόνου.

Το να είσαι γυναίκα στο Διαδίκτυο είναι δύσκολο. Μερικές φορές τρομακτικό και εξαντλητικό, επίσης.

Από το Twitter απάντηση παιδιά, σε άλλες μορφές διαδικτυακής παρενόχλησης, έως το cyberstalking, το να αφήνεις τις γυναίκες να βρίσκονται σε ειρήνη φαίνεται να είναι μια δύσκολη ιδέα που πρέπει να κατανοήσεις. Όταν πρόκειται για εφαρμογές γνωριμιών ειδικά – όπου άλλοι συχνά υποθέτουν ότι ένα προφίλ εφαρμογής γνωριμιών σημαίνει ότι κάποιος υποβάλλει εσκεμμένα σε ανατριχιαστικά σχόλια – η πιθανότητα των γυναικών να υπομείνουν τέτοιες ενοχλητικές εμπειρίες αισθάνεται διπλάσια.

Η επίθεση ανδρών με μηνύματα που λένε “πιστεύουν ότι σε είδαν κάπου” ή ζητώντας γυμνά στην αρχική τους γραμμή είναι μια διαδικτυακή πραγματικότητα για ιστότοποι γνωριμιών. Οι Queer γυναίκες σε εφαρμογές ραντεβού αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις ίδιες προκλήσεις, καθώς και ένα επιπλέον κατάστημα φρίκης που διευθύνεται από φετιχισμό, ανόητους ανθρώπους, και το αίσθημα ότι δεν είναι αρκετά περίεργο.

Πώς να βρείτε τη γνωριμία που σας αξίζει;

Είναι πιο εύκολο να τραβήξετε λήψη χρησιμοποιώντας απλά μια καυτή selfie στην ιστορία σας Instagram ως δόλωμα; Θέλω να πω, αυτή είναι μια κλασική τακτική που δεν θα πεθάνει ποτέ. Αλλά εκτός αν εσύ και είπατε ότι η πρόκληση είναι ήδη σε κάποιο είδος φλερτ και ακολουθείτε ήδη ο ένας τον άλλον στα κοινωνικά μέσα, η εύρεση αγάπης, μια σύνδεση ή κάποιος για να πιείτε ένα ποτό θα μπορούσε να συμβεί πολύ πιο γρήγορα με τη σωστή εφαρμογή γνωριμιών (σε αντίθεση με την αναμονή για να συναντήσετε κάποιον στην εργασία ή να συμφωνήσετε με ραντεβού στα τυφλά).

Αυτό σημαίνει να μην διαγράφετε και να κατεβάζετε ξανά το Tinder μετά από κάθε διάλυση ή κάθε φορά που φάνταζετε (ή παίρνετε φάντασμα από) την τρέχουσα εμπλοκή σας.

Το Tinder μπορεί πραγματικά να είναι ένα μέρος για να συναντήσετε γνήσιους ανθρώπους που είναι ανοιχτοί στο να γίνουν σοβαροί, να βρουν έναν αξιόπιστο φίλο με οφέλη ή να αποκτήσουν μια παλιομοδίτικη ώθηση εμπιστοσύνης. Αλλά αν είστε απογοητευμένοι με ‘οσους το παίζουν ότι ψάχνουν σχέση και μεταμφιέζονται ως αναζητούντες σχέσεις ή αναζητούν σχέσεις που δεν μπορούν να το χειριστούν όταν λέτε ότι απλά αναζητάτε σύνδεση, επιλέγοντας ιστότοποι γνωριμιών πιο συντονισμένο με αυτό που ψάχνετε που σημαίνει ότι θα ξοδεύετε λιγότερο χρόνο με τους ανθρώπους που δεν ψάχνουν για το ίδιο πράγμα.

Ίσως δεν αντέχετε να ξεκινήσετε κάθε συζήτηση από το μηδέν. Ίσως ο μεγαλύτερος φόβος σας καταλήγει σε ραντεβού με κάποιον που δεν ενδιαφέρεται. Αντί για ένα βιογραφικό, οι εφαρμογές ραντεβού που ερευνούν τα χόμπι κάποιου, τις αγαπημένες ταινίες, τους στόχους της καριέρας ή τις πολιτικές απόψεις πριν καν μιλήσουν μαζί τους ανοίγει έναν πλούτο έξυπνων παγοθραυστικών και διασφαλίζει ότι δεν θα μπείτε στα πράγματα τυφλά .

Οι εφαρμογές γνωριμιών προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα πιο ασφαλή

Η συνάντηση με κάποιον από το Διαδίκτυο προσωπικά για πρώτη φορά είναι δύσκολη. Αλλά για τις γυναίκες, μπορεί να βυθίσει τον ίδιο φόβο που συμβαίνει όταν περπατάς μόνος σου ανάμεσα από μια μεγάλη ομάδα ανδρών.

Το Match Group προχωρά προς μια ασφαλέστερη εμπειρία γνωριμιών: Το Tinder ήταν το πρώτο που αποκάλυψε νέες δυνατότητες που προέρχονται από τη συνεργασία της με τη Noonlight, μια εφαρμογή ασφαλείας που παρακολουθεί την τοποθεσία των χρηστών και ειδοποιεί τις αρχές εάν υπάρχουν ανησυχίες. Πριν ξεκινήσουν μια γνωριμία, οι χρήστες του Tinder μπορούν να καταγράψουν πληροφορίες σχετικά με το πού πηγαίνουν και ποιοι συναντιούνται, καθώς και να πατήσουν ένα κουμπί πανικού για να ειδοποιήσουν τις αρχές εάν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το Match Group σκοπεύει να αναπτύξει τις ίδιες δυνατότητες για τις άλλες εφαρμογές του, όπως το Hinge και το OkCupid. Τον Μάρτιο του 2021, το Tinder ανακοίνωσε σχέδια για να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν έλεγχο στο παρασκήνιο.

Πώς άλλαξε η πανδημία τις γνωριμίες προς το καλύτερο;

Ο COVID άλλαξε τη δυναμική των διαδικτυακών γνωριμιών για πάντα. Το “Double vaxxed up”, μια πραγματική ενεργοποίηση είναι η προφανής προσθήκη στις λίστες ελέγχου γνωριμιών του 2021, αλλά υπάρχει κάτι για τη συζήτηση για γνωριμίες που πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά την επικοινωνία μεταξύ των ξένων μακροπρόθεσμα.

Το να περιμένουμε να συναντηθούμε και να γνωρίσουμε κάποιον μέσω του FaceTime είναι κάτι το πλέον συνηθισμένο – και οι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά να αλλάξουν, ακόμη και όταν η πανδημία έχει υποχωρήσει πλήρως. Για τις γυναίκες που θα προτιμούσαν να μαζέψουν πληροφορίες για κάποιον πριν συναντηθούν αυτοπροσώπως, η μετατόπιση των διαδικτυακών γνωριμιών σε βίντεο γνωριμίας το 2020 θα μπορούσε να αποδειχθεί παρηγορητική.

Οι δεξιότητες επικοινωνίας που αποκτήθηκαν μέσω κατακερματισμένων ζητημάτων που σχετίζονται με το COVID δεν είναι τίποτα. Οι άνθρωποι νιώθουν άνετα να θέσουν προσωπικά όρια και να συνδέονται με κάποιον που γνώρισαν σε μια εφαρμογή γνωριμιών – και οι δύο θα μπορούσαν να ωφελήσουν τις γυναίκες στο διαδίκτυο. Το Τίντερ πιστεύει ότι η ειλικρίνεια θα συνεχιστεί όταν τα πράγματα επανέλθουν στο φυσιολογικό και ελπίζουμε ότι οι μαλάκες θα συνεχίσουν να εξαφανίζονται.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για τις γυναίκες;

 1. Match
 2. Hinge
 3. OkCupid
 4. Eharmony
 5. Bumble
 6. Her
 7. EliteSingles
 8. Tinder
 9. Pure
 10. Silver Singles
 11. Zoosk
 12. Hey Baby
 13. Adult Friend Finder

Αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και εφαρμογές για γυναίκες που αναζητούν ραντεβού, φίλο με οφέλη, ή ίσως μια ρομαντική σχέση.

Διαβάστε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *