CEA4CE95CE99CE9BCE9FCEA1 CEA3CE9FCEA5CE99CEA6CEA4 CE99CE9DCEA3CEA4CE91CE93CE9ACEA1CE91CE9C 697x500 1

Καμπάνια της Τέιλορ Σουίφτ υπέρ των Δημοκρατικών στο Τενεσί

Η διάσημη τραγουδίστρια χαρακτηρίζει τρομακτικό τον ρατσισμό στις ΗΠΑ μετά την εκλογή του Τραμπ

Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε τη μακροχρόνια σιωπή της για τις πολιτικές εξελίξεις και με ανάρτησή της στο Instagram ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να ψηφίσουν στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και να αποδοκιμάσουν την εκπρόσωπο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην πολιτεία του Τενεσί, Μάρσα Μπλάκμπερν.

«Στο παρελθόν δίσταζα να εκφράσω δημόσια τις πολιτικές μου απόψεις, αλλά λόγω αρκετών γεγονότων στη ζωή μου και στον κόσμο τα τελευταία 2 χρόνια, αισθάνομαι πολύ διαφορετικά γι’ αυτό τώρα» έγραψε η Σουίφτ και συνόδευσε την ανάρτηση με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία είναι σκεπτική. «Πάντα ψήφιζα και θα ψηφίζω με βάση το ποιος υποψήφιος θα προστατεύσει και θα αγωνιστεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που πιστεύω ότι όλοι αξίζουμε σε αυτή τη χώρα» έγραφε.

CEA4CE95CE99CE9BCE9FCEA1 CEA3CE9FCEA5CE99CEA6CEA4 CE99CE9DCEA3CEA4CE91CE93CE9ACEA1CE91CE9C

«Πιστεύω στον αγώνα για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και ότι κάθε μορφή διακρίσεων που βασίζεται στον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο είναι ΣΦΑΛΜΑ. Πιστεύω, ότι ο συστηματικός ρατσισμός που βλέπουμε ακόμα σε αυτή τη χώρα απέναντι στους ανθρώπους του χρώματος, είναι τρομακτικός, άρρωστος και διαδεδομένος» τονίζει. «Δεν μπορώ να ψηφίσω κάποια που δεν θα είναι πρόθυμη να αγωνιστεί για την αξιοπρέπεια όλων των Αμερικανών, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, το φύλο τους ή το ποιον αγαπούν» συνέχισε.

Η Σουίφτ πρόσθεσε ότι η Μπλάκμπερν, η οποία διεκδικεί την έδρα του Μπομπ Κόρκερ στη Γερουσία υποστηρίζει ότι οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα να απομακρύνουν τους ομοφυλόφιλους και σημείωσε: «Αυτές δεν είναι οι αξίες του δικού μου Τενεσί».

Σχετικά Tags

Instagram Ρατσισμός Τέιλορ Σουίφτ Τενεσί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *