Ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγκυος όταν σκοτώθηκε;

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό απαντά

Ο Δρ Richard Shepherd είπε ότι οι βασιλικοί οπαδοί τον ρωτάνε συνέχεια αν η πριγκίπισσα Νταϊάνα «ήταν έγκυος;» όταν βρήκε τον τραγικό θάνατο στο Παρίσι.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της πριγκίπισσας όταν μεταφέρθηκε στο Λονδίνο, 21 χρόνια μετά, μιλά για τις φήμες που τόσα χρόνια ακούγονταν.

«Οι άνθρωποι με ρωτάνε. Ήταν όμορφη; Ήταν γαλήνια; Ήταν έγκυος; Πάντα προσέχω να μην πω ουσιαστικά τίποτα που δεν είναι ήδη γνωστό στον Τύπο. Ιατροδικαστικά δεν υπάρχει απόδειξη ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος. Ωστόσο κάποιες γυναίκες καταλαβαίνουν την εγκυμοσύνη από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν η Νταϊάνα μια από αυτές;», είπε ο γιατρός.

Ο πατέρας του κ. Fayed, Mohamed Al Fayed, ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα του είχε πει ότι περιμένει παιδί σε τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν την φρικιαστική συντριβή.

Ο Δρ Shepherd επέμεινε επίσης ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είχε σωθεί, αν εκείνο το μοιραίο βράδυ φορούσε απλά τη ζώνη της. «Εύχομαι να μπορούσα να πω ότι η Νταϊάνα δεν θα μπορούσε για κανένα λόγο να επιζήσει αυτού του τρομακτικού τροχαίου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν φορούσε τη ζώνη της θα ήταν παρούσα στο γάμο του Γουίλιαμ και του Χάρι. Αν φορούσε τη ζώνη της θα την είχε γλιτώσει με ένα μαυρισμένο μάτι ή με έναν σπασμένο ώμο και τίποτα παραπάνω. Καθώς δεν φορούσε ζώνη έφυγε προς τα μπροστά με δύναμη ίση με το βάρος ενάμιση ελέφαντα. Και το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να αντέξει τέτοιες δυνάμεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *