1 51 2

Μοναδικές προτάσεις δώρων για τις γιορτές από την κάβα Πάθος & Οίνος

Ένας παράδεισος για τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο στο Παλαιό Φάληρο

Με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας, ιδιαίτερης τεχνογνωσίας και παρουσίας στο χώρο, η κάβα Πάθος & Οίνος, που βρίσκεται επί της κεντρικής Λεωφόρου Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο, θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο του κρασιού.

Για την εορταστική περίοδο, οι υπεύθυνοι της κάβας αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη γύρω από το κρασί αλλά και να σας προτείνουν τα κατάλληλα δώρα για κάθε περίσταση.

Έτσι, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να συνθέσετε παρέα τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά δώρα που χρειάζεστε ή να σας βοηθήσουν να επιλέξετε κάποια από τις έτοιμες δημιουργίες της κάβας.

1 51

Η κάβα, μάλιστα, αναλαμβάνει να στείλει τα δώρα σας στον αντίστοιχο παραλήπτη σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, γρήγορα, υπεύθυνα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σημειώστε ότι στην κάβα Πάθος & Οίνος θα βρείτε περισσότερες από 1.000 ετικέτες, τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή αμπελώνα, καθώς και ό,τι έχει να κάνει με το κρασί.

2 26

Στα ράφια της θα παρατηρήσετε, επίσης, μια πλήρως ενημερωμένη γκάμα σε ιδιαίτερες και premium ετικέτες αποσταγμάτων, σαμπάνιες, μπύρες καθώς και προσεγμένο βαρελίσιο κρασί, τσίπουρο, τσικουδιά, ρακόμελο και λικέρ σε διάφορες γεύσεις (λεμόνι, τριαντάφυλλο, μαστίχα κ.ά.).

3 20

Όσοι ασχολείστε ερασιτεχνικά με το κρασί, εδώ θα βρείτε από μπουκάλια, φελλούς, εμφιαλωτήρια και μουστόμετρα- οινόμετρα- αλκοολόμετρα μέχρι σταφυλοπιεστήρια και σπαστήρες σταφυλιών για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην παραγωγή κρασιού.

Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στους ιθύνοντες της κάβας για τη δημιουργία της ετικέτας της επιλογής σας για οποιοδήποτε κοινωνικό ή εταιρικό event θα διοργανώσετε καθώς και την ετικέτα με το σήμα της επιχείρησής σας.

4 13

Η κάβα Πάθος & Οίνος λειτουργεί 365 ημέρες τον χρόνο, καθημερινά 08.00-00.00.

5 12

Πληροφορίες
Λεωφόρος Αμφιθέας 106-108, Παλαιό Φάληρο
Τηλ. 210 9881862
www.bestwine.gr
Fb page: Cava Pathos&Oinos

Δείτε περισσότερα για το Shopping και τη μόδα.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *