18285352031392 1 1

Η βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να στείλει ευχαριστήρια επιστολή στην Μέγκαν Μαρκλ

18285352031392 1

Επειδή βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και εκτελεί με σθένος τα καθήκοντα της

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να έχει διχάσει τον Βρετανικό Τύπο, φαίνεται όμως πως έχει κερδίσει την καρδιά της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η εγκυμονούσα Μέγκαν, μπορεί να βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της παρέα όμως με τον πρίγκιπα Χάρι ταξίδεψαν στο Μαρόκο για επίσημη τριήμερη επίσκεψη.

Το ζευγάρι στο Μαρόκο συναντήθηκε με τον βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’, ενώ συμμετείχε και στην προώθηση πρότζεκτ για την ψυχική υγεία και για τη θέση των γυναικών στην κοινωνία.

Η Ελισάβετ δηλώνει ενθουσιασμένη από τον τρόπο που η Μέγκαν χειρίζεται τις εμφανίσεις της και την εκπροσωπεί στα δημόσια καθήκοντα της. «Η βασίλισσα είναι ενθουσιασμένη από την ενέργεια και το σθένος της δούκισσας με δεδομένο ότι αυτή (η δούκισσα) βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Για την βασίλισσα και τη γενιά της συνήθως κρύβεις την κοιλιά σου και ξεκουράζεσαι σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης, αλλά η Μέγκαν δεν έχει σταματήσει», δήλωσε στο περιοδικό Vanity Fair πηγή από το παλάτι ενώ τόνισε  πως η μονάρχης είναι τόσο ικανοποιημένη με την Αμερικανίδα, που σκέφτεται να της στείλει ευχαριστήρια επιστολή, κάτι πολύ σπάνιο στον κύκλο της βασιλικής οικογένειας.

Το ταξίδι στο Μαρόκο, ήταν το τελευταίο επίσημο ταξίδι της Μέγκαν πριν από την γέννηση του παιδιού της τον ερχόμενο Απρίλιο και η αλήθεια είναι πως η πρώην ηθοποιός ανταπεξήλθε με άνεση στο φορτωμένο πρόγραμμα τους, είτε παρέα με τον Χάρι είτε μόνη της.

Σχετικά Tags

Βασίλισσα Ελισάβετ Μέγκαν Μαρκλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *