Έχετε κιρσούς; Αρχίστε τρέξιμο

Το εννοούμε κυριολεκτικά… Γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να υιοθετήσετε και να τα εντάξετε στον τρόπο ζωής σας αν θέλετε να βοηθήσετε στην πρόληψη ή στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των κιρσών όπως για παράδειγμα να βάλετε το τρέξιμο στη ζωή σας. Είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τη φυσική σας κατάσταση αλλά και για τους κιρσούς να αρχίσετε να τρέχετε. Πιο λίγο στην αρχή και να το αυξάνετε σταδιακά.

Και ακόμα, αν δεν σας αρέσει το τρέξιμο, να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, να σταματήσετε το κάπνισμα -αν καπνίζετε- να ελέγχετε τακτικά το βάρος σας και τη διατροφή σας, να προσέχετε τι φοράτε, να αποφεύγετε την ορθοστασία κ.λ.π. Το σπουδαιότερο όμως είναι να αποφασίσετε να τους αντιμετωπίσετε οριστικά και αποτελεσματικά.

Ενημερωθείτε τώρα με την ησυχία σας!

Όποιος έχει πρόβλημα κιρσών, πρέπει να απευθύνεται σε Αγγειοχειρουργό με εξειδίκευση στις φλεβικές παθήσεις, κυρίως γιατί είναι καλά ενημερωμένοι για τις σημαντικές εξελίξεις στην ιατρική αντιμετώπιση των κιρσών.

Είναι φλεβική πάθηση, με κληρονομικά αίτια κυρίως.

Στην αρχή είναι μόνο αισθητικό πρόβλημα, αλλά με τον καιρό επιφέρουν αίσθημα κόπωσης, πόνους, δυσκολία στην κίνηση και μπορεί να καταλήξουν σε επικίνδυνα φλεβικά έλκη.

Η αντιμετώπισή τους γίνονται εύκολα, ανώδυνα κι αποτελεσματικά.

Υπάρχουν πολλές, σίγουρες κι ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι κατά των κιρσών. Laser, steam, αφρός, μικροφλεβεκτομές είναι κάποιες από αυτές και συχνά συνδυάζονται μεταξύ τους.

Πρέπει πάντα να γίνεται ασφαλής διάγνωση με triplex φλεβών κι αιμοδυναμικός έλεγχος.

Αμέσως μετά την επέμβαση, ο ασθενής φεύγει περπατώντας, χωρίς πόνους.

Έχετε κιρσούς; Αρχίστε τρέξιμο

Τώρα που ενημερωθήκατε σωστά, δείτε και πώς αντιμετωπίζονται σωστά οι κιρσοί

Πρώτα από όλα με υπευθυνότητα αλλά και απόλυτη εξειδίκευση από τον αγγειοχειρουργό σας. Έπειτα χωρίς αναβολές από εσάς. Η σωστή αντιμετώπιση των κιρσών περιλαμβάνει 4 στάδια. Τη σωστή αρχική εκτίμηση, βάσει της οποίας θα γίνει ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό πλάνο αντιμετώπισης. Βάσει του πλάνου θα ακολουθήσει μια σωστή και άρτια επέμβαση, κατά προτίμηση με τις σύγχρονες ατραυματικές ενδοφλεβικές μεθόδους. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό στάδιο, είναι η παρακολούθηση η οποία γίνεται σε αραιά χρονικά διαστήματα.

Και το πιο σημαντικό και βασική προϋπόθεση όλων αυτών είναι η εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία του αγγειοχειρουργού που θα επιλέξετε.

Για να είστε σίγουροι με την αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων, πρέπει να είστε σίγουροι και με το Ιατρό σας.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε με τη συνεργασία του αγγειοχειρουργού Αθανασίου Σιαφάκα, επιστημονικού υπευθύνου του Κέντρου Φλεβικών Παθήσεων VeinCenter.gr

Ο Αθανάσιος Σιαφάκας είναι στρατιωτικός Ιατρός, εκ των κορυφαίων στην αντιμετώπιση φλεβικών παθήσεων αγγειοχειρουργός στην Ελλάδα, με ειδική πολύχρονη εμπειρία στη διάγνωση και την εφαρμογή ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων. Eίναι επιπλέον ο επίσημος εκπαιδευτής ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (όπως αγγειοχειρουργών, πλαστικών, δερματολόγων) στην εφαρμογή σκληροθεραπείας στην Ελλάδα και την Κύπρο, για λογαριασμό του #1 παγκοσμίως φαρμάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις σε τυχόν άλλα ερωτήματά σας για τους κιρσούς και τις ευρυαγγείες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας veincenter.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε περισσότερα άρθρα και θέματα για τη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ανακαλύψτε τη γραφική Φοινικούντα

Πε Σεπ 5 , 2019
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/echete-kirsous-archiste-treximo/"></div>Το όμορφο ψαροχώρι στη νότια Πελοπόννησο Η Φοινικούντα στη Μεσσηνία είναι ένα γραφικό ψαροχώρι που τελευταία έχει εξελιχθεί σε θέρετρο και σταθερή επιλογή διακοπών. Επίσημα, το όνομα της καθιερώθηκε το 1930, ενώ το «Φοινικούντα» θεωρείται πως το πήρε πιθανόν από τους Φοίνικες, οι οποίοι σαν ναυτικός λαός αποβιβάστηκαν στα παράλια […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/echete-kirsous-archiste-treximo/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Ανακαλύψτε τη γραφική Φοινικούντα