Αντικείμενα του Prince κατακλύζουν την αγορά

Αντικείμενα του Prince κατακλύζουν την αγορά

Ακυκλοφόρητα τραγούδια, ρούχα, κούπες, δίσκοι μέχρι και ένα θεματικό ξενοδοχείο

Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από τον θάνατο του Prince κι από ότι φαίνεται η αγορά ετοιμάζεται να κατακλυστεί με προϊόντα που θα φέρουν το όνομά του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone μετά τον θάνατό του το 2016 πολλοί ήταν αυτοί που εμφανίστηκαν ως νόμιμοι κληρονόμοι του διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία του.

Τώρα το Κτήμα Πρινς, σύμφωνα με το περιοδικό, σκοπεύει να προσφέρει όλα τα αντικείμενα του ποπ σταρ στους θαυμαστές του, από τα απομνημονεύματά του και τις ακυκλοφόρητες μουσικές του μέχρι τα ρούχα, τις κούπες, τους δίσκους και ίσως και ένα θεματικό ξενοδοχείο.

Τα απομνημονεύματα θα κυκλοφορήσουν από την εταιρεία Spiegel & Grau, θα βασιστούν σε 50 χειρόγραφες σελίδες και θα συμπληρωθούν με φωτογραφίες και διάφορα αναμνηστικά, ενώ λέγεται ότι υπάρχουν έως και 1.000 ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Οι άνθρωποι του Κτήματος που έχουν την ευθύνη να αποφασίσουν το τι θα πουλήσουν λένε ότι θα χρησιμοποιήσουν την ορθή τους κρίση για να φανταστούν τι θα ήθελε να δει ο Πρινς στα ράφια προς πώληση και τι θα προτιμούσε να κρατήσει για τον ίδιο.

Δείτε περισσότερα για το Shopping και τη μόδα.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

"Ο κόσμος είναι δικός μας"

Δε Ιούλ 16 , 2018
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/antikimena-tou-prince-kataklyzoun-tin-agora/"></div>Και στο τέλος άνοιξαν οι ουρανοί. Όπως είθισται στους τελικούς που γίνονται στο Λουζνίκι (Champions League 2008). Μόνο που αυτή η βροχή δεν ήταν απλή περίπτωση, δεν ήταν απλώς και μόνο για να δώσει δραματικό τόνο στις φωτογραφίες. Όλοι έγιναν μούσκεμα σε μερικά λεπτά, ήταν σαν να έχουν βγει μόλις […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/antikimena-tou-prince-kataklyzoun-tin-agora/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
"Ο κόσμος είναι δικός μας"