Αναβιώνει το ιστορικό καφενείο του Εθνικού Κήπου

Στα σκαριά η πλήρης ανάπλαση του Κήπου

Ένα από τα πλέον ιστορικά και αναγνωρίσιμα μέρη της Αθήνας είναι ο Εθνικός Κήπος. Ο Κήπος, που σε λίγο συμπληρώνει δυο αιώνες «ζωής» στο κέντρο της πόλης μπήκε στο πρόγραμμα παρεμβάσεων του δήμου Αθηναίων και πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν εργασίες για τη συντήρηση, την αναζωογόνηση και την ανάπλασή του.

Σκοπός είναι να αναβιώσει το ιστορικό αυτό σημείο της πρωτεύουσας που έχει γνωρίσει για δεκαετίες ολόκληρες μεγάλες δόξες και αποτέλεσε σημείο συνάντησης και αναψυχής για περαστικούς, τουρίστες αλλά και συχνούς θαμώνες.

Αναβιώνει το ιστορικό καφενείο του Εθνικού Κήπου

Ήδη εγκρίθηκε η μίσθωση του ιστορικού καφενείου που βρίσκεται μέσα στον Εθνικό Κήπο. Μετά από τη σχετική διαδικασία δημοπράτησης που έκανε ο δήμος Αθηναίων, κατοχυρώθηκε η μίσθωση του αναψυκτήριου από την εταιρεία ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΜΟΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Η εταιρεία υπέβαλε προσφορά και το τίμημα μίσθωσης ορίζεται σε 3.300 ευρώ το μήνα, με ετήσια αναπροσαρμογή 2%.

Αναβιώνει το ιστορικό καφενείο του Εθνικού Κήπου

Δείτε περισσότερα για ταξίδια και διακοπές.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Μια φορητή συσκευή γεμάτη μαγεία

Σα Νοέ 24 , 2018
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/anavioni-to-istoriko-kafenio-tou-ethnikou-kipou/"></div>Αυτό που κάνει τόσο ιδιαίτερο αυτό το κουτί με το χερούλι είναι το απλό γεγονός πως είναι ένας 4K προτζέκτορας! Ένας προτζέκτορας σχεδιασμένος σαν πύργος, ώστε να τον αρπάζεις από το χερούλι και να τον ακουμπάς όπου αγαπάς, απολαμβάνοντας την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρει στις 150 ίντσες. Ακόμα και […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/anavioni-to-istoriko-kafenio-tou-ethnikou-kipou/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Μια φορητή συσκευή γεμάτη μαγεία