16

Βλαχοδήμος: “Με όλα όσα γίνονται γίναμε μια ομάδα”

16
Ήταν το καλύτερο σου παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;
“Εγώ προσπαθώ σε κάθε ματς να κάνω τα ίδια πράγματα. Να βοηθήσω την άμυνα μου, όπως με βοηθάει και μένα η άμυνα. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά το έκαναν αυτό σήμερα. Κάναμε και λάθη, δεν τα πήγαμε τόσο καλά και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο αλλά αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και το κάναμε σαν ομάδα”.

Δεν σου αρέσει να μιλάς για τον εαυτό σου αλλά νομίζω ότι ποιο πολύ βοήθησες εσύ την ομάδα σου σήμερα παρά η ομάδα σου εσένα;
“Όπως το είπατε δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για μένα. Είναι η δουλειά μου, καθένας έχει τη δουλειά του να κάνει, εγώ την έκανα και θέλω να πω ένα συγχαρητήρια στην ομάδα που πιστεύω ότι τρέξαμε πάρα πολύ σήμερα. Δεν κάναμε όλα τα πράγματα που ήθελε ο κόουτς από εμάς σωστά. Αλλά προσπαθήσαμε και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη”.

Αν κάτσουμε να σκεφτούμε όλα τα προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες, με την αποχή, ήταν η πιο σημαντική νίκη που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός από τον Ιανουάριο και μετά;

“Είχα πει και στις αρχές του Ιανουαρίου που ήρθαν οι νέοι παίκτες ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε μια ομάδα. Δεν ήξερε ο ένας τον άλλο πάντα καινούργιους παίκτες. Και πιστεύω ότι με όλα αυτά που γίνονται γίναμε μια ομάδα”.

Επηρέασε η αποχή από τις προπονήσεις. Γιατί είδαμε ότι αργήσατε να μπείτε στον ρυθμό του ματς;
“Πιστεύω ήταν και λίγο ο καιρός, είχε πολύ ζέστη και ώσπου να μπεις στο παιχνίδι θέλαμε τον χρόνο μας. Εμείς είχαμε πει σαν ομάδα πως ο καθένας πρέπει να προσέχει τον εαυτό του παρόλο που δεν ερχόμασταν στις προπονήσεις. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και θέλαμε τη νίκη σήμερα”.

Βοηθούν οι νίκες  για να ξεχάσετε όσα συμβαίνουν;
“Εννοείται αν κερδίζεις η εβδομάδα είναι πιο χαλαρή. Εννοώ δεν έχεις την πίεση, δεν περιμένεις το επόμενο ματς να έρθει για να διορθώσεις τα λάθη σου. Αλλά εμείς πρέπει να χαρούμε σήμερα και αύριο και μετά να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς”.

Έκανες πολλές αποκρούσεις σήμερα, ποια ήταν η πιο δύσκολη;

“Νομίζω το τετ α τετ στην αρχή”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τι βλέπεις για την επόμενη μέρα, υπάρχει βελτίωση;
“Και σήμερα και με έναν παίκτη λιγότερο, όλοι έδωσαν τα πάντα, και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, όπως πανηγυρίσαμε και μετά το τέλος, αυτό μας έκανε μια ομάδα. Αν δεν τα κάνουμε όλα σωστά στο γήπεδο, ο ένας θα διορθώσει το δικό σου λάθος”.

Δείτε περισσότερα για την γυναικεία πλευρά των σπορ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *