1 3 1

Τσέρι: “Ο κόσμος σταύρωσε τον Ολυμπιακό για ένα προσωρινό οικονομικό πρόβλημα”

Ο Γουίλ Τσέρι ήταν η τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού, με την παραμονή του στην ομάδα να ολοκληρώνει – εκτός απροόπτου – τις κινήσεις των “ερυθρόλευκων”. Ο έμπειρος γκαρντ αποφάσισε λοιπόν να γιορτάσει με έναν εναλλακτικό τρόπο την παραμονή του, απαντώντας σε ερωτήσεις στο twitter.

Ο Τσέρι απάντησε σε ερωτήσεις για τις κινήσεις του Ολυμπιακού, την απόφαση των “ερυθρόλευκων” να αγωνιστούν στην Α2, το στυλ παιχνιδιού του, τα περσινά οικονομικά προβλήματα – τα οποία χαρακτήρισε προσωρινά – και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ιδού μερικές από τις σημαντικότερες ερωτήσεις που δέχθηκε και οι αντίστοιχες απαντήσεις:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ειλικρινά, οι φήμες για τα προσωπικά οικονομικά προβλήματα του Ολυμπιακού σε ανησύχησαν καθόλου; Τι λένε γενικά έξω; Θεωρείται ο Ολυμπιακός συνεπής σύλλογος για τους παίκτες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η λέξη κλειδί: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ! Η ομάδα δεν είχε ποτέ οικονομικά προβλήματα και τη μία φορά που είχε ο κόσμος τους σταύρωσε. Συμβαίνουν πράγματα, αλλά στο τέλος πάντα υπάρχει λύση.

1 3

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θέλεις να παίξει ο Ολυμπιακός στην Α2 ή στην Α1;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με τίποτα! Πάντα θες να παίξεις στην καλύτερη λίγκα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες όταν κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό για να υποστηρίξει μία άποψη στην οποία πιστεύεις.

2 1

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι η άποψή σου για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην EuroLeague και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έπρεπε να αντιδράσουν! Το σέβομαι και αυτές είναι οι συνέπειες που πρέπει να πληρώσουν.

3 1

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γουίλ, είμαι φίλος του Παναθηναϊκού! Ο Τζίμερ Φριντέτ έρχεται!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Τζίμερ είναι σπουδαίος σκόρερ, αλλά το παιχνίδι είναι διαφορετικό στην Ευρώπη από ότι στην Κίνα, οπότε ανυπομονώ να δω πώς θα προσαρμοστεί και πόσο καιρό θα του πάρει.

4

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Άποψη για τον Σπανούλη και την Θύρα 7;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΘΡΥΛΟΙ!

5 1

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς αισθάνεσαι που πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος του Ολυμπιακού; Με ποιον τρόπο θα μας διαψεύσεις; Θα αντέξεις τον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ στον Ολυμπιακό;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα σε σταματήσω εδώ! Αν ξέρεις την ιστορία μου, δεν είμαι ΚΑΝΕΝΟΣ ο αδύναμος κρίκος, οπότε όποιος το σκέφτεται αυτό δεν έχει μυαλό. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει για μένα, οπότε ό,τι είναι αυτό που πρέπει να αποδειχθεί θα φανεί στο γήπεδο.

6

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι σοφό για τον Ολυμπιακό να σε θεωρεί τον βασικό του πόιντ γκαρντ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν ξέρω αν θα είμαι βασικός ή όχι, αλλά δεν έχει σημασία. Αλλά θα σου πω ότι σίγουρα είναι σοφό να με έχει στην ομάδα.

7

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσες να βελτιώσεις ένα πράγμα στο παιχνίδι σου, ποιο θα ήταν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΑΝΤΑ το σουτ. Είμαι καλός σουτέρ, αλλά ασταθής κάποιες φορές και αυτό με επηρεάζει. Επίσης, στον χειρισμό της μπάλας.

8

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι πιστεύεις ότι κάνεις καλύτερα στο παρκέ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είμαι περήφανος επειδή είμαι εξίσου καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά αν πρέπει να είμαι συγκεκριμένος, παίζω εξαιρετική άμυνα και βγάζω φάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ.

9 1

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πες μας ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου και πιο το μεγαλύτερο μειονέκτημά σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου είναι η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα το σουτ μου. Μπορεί να είναι ασταθές κάποιες στιγμές. Το καλύπτω όμως με αυτά που κάνω σε άλλους τομείς. Δεν κάνω μόνο ένα πράγμα. Πάντα με νιώθουν στο παρκέ.

10

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.