CE9CCEA0CEA1CE99CEA4CE9DCE95CE99 CEA3CEA0CE99CE91CEA1CEA3 1

Ακυρώνει την περιοδεία της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

CE9CCEA0CEA1CE99CEA4CE9DCE95CE99 CEA3CEA0CE99CE91CEA1CEA3

Λόγω προβλήματος υγείας του πατέρα της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις προσεχείς συναυλίες της στο Λας Βέγκας και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της, αφού ο πατέρας της είναι σοβαρά άρρωστος.

Η 37χρονη τραγουδίστρια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι ο πατέρας της Τζέιμι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στα τέλη του 2018 και βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο. «Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε από αυτήν τη περιπέτεια ζωντανός, όμως έχει μπροστά του έναν μακρύ δρόμο. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρώσω όλη μου την προσοχή και ενέργεια στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Η Σπίαρς επρόκειτο να ξεκινήσει σειρά συναυλιών, υπό τον τίτλο Britney: Domination, στο Λας Βέγκας την 13η Φεβρουαρίου, όπου θα έδινε παραστάσεις έως τον Αύγουστο του 2019.

Οι εκπρόσωποί της σημειώνουν σε μια ανακοίνωση ότι ο Τζέιμι Σπίαρς νοσηλεύτηκε 28 ημέρες σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, έπειτα από διάτρηση του παχέος εντέρου πριν από δύο μήνες. Σύμφωνα με τους ίδιους, αναρρώνει αυτή τη στιγμή στο σπίτι του και αναμένεται να ανακάμψει πλήρως.

Οι εκπρόσωποι της Σπίαρς αναφέρουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα αναστείλει επ’ αόριστον τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχετικά Tags

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.