6-lathi-prepi-apofygete-proslipsi-idiotikou-ntetektiv

6 λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατά την πρόσληψη ενός Ιδιωτικού Ντετέκτιβ

6-lathi-prepi-apofygete-proslipsi-idiotikou-ntetektiv

6 λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατά την πρόσληψη ενός Ιδιωτικού Ντετέκτιβ

Σκέφτεστε να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ; Δεν είστε σίγουροι για το αν θα πρέπει να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ; Αναρωτιέστε πώς να ελέγξετε ότι βρήκατε τον κατάλληλο πριν τον καλέσετε στο τηλέφωνο; Δεν είστε βέβαιοι για το ποια προσωπικά στοιχεία μπορείτε ή πρέπει να μοιραστείτε μαζί του από το τηλέφωνο;

Διαβάστε στο σημερινό μας άρθρο τα 6 λάθη που κάνουν όσοι θέλουν να προσλάβουν ιδιωτικό ντετέκτιβ και προσπαθήστε να τα αποφύγετε αν βρεθείτε ποτέ σε αυτή τη θέση!

1. Μίσθωση ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ που δεν μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο

Ο τρόπος που θα απαντήσει στο τηλέφωνο όταν προσπαθείτε να καλέσετε τον ιδιωτικό ντετέκτιβ… όταν είστε ακόμη αναποφάσιστοι αν θα τον προσλάβετε… μπορεί να είναι ένας πολύ καλός δείκτης για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει την περίπτωσή σας. Η χρήση του φωνητικού ταχυδρομείου είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία σε αυτήν την επιχείρηση, σε οποιοδήποτε στάδιο της επαγγελματικής σχέσης. Αν το πρόσωπο που απαντά στην κλήση είναι εξωτερικά ή εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο, πιθανώς σε άλλο μέρος του κόσμου, είναι άλλη μια κόκκινη σημαία.

Ο πραγματικός έλεγχος προσβασιμότητας και διαθεσιμότητας ξεκινάει μόλις δώσετε τα χρήματά σας!

2. Προσλάβετε έναν ιδιωτικό ερευνητή χωρίς να έχετε συναντηθεί προσωπικά μαζί του

Με την προσωπική συνάντηση του ιδιωτικού ντετέκτιβ που χειρίζεται την περίπτωσή σας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αισθάνεστε καλύτερα για το επίπεδο ακεραιότητας και επαγγελματισμού του.

Ξεκινήστε αναζητώντας μια διεύθυνση γραφείου στην ιστοσελίδα τους. Μπορείτε να το βρείτε συνήθως στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας ή στη σελίδα “Επικοινωνήστε μαζί μας“. Αν η διεύθυνσή τους δεν είναι καταχωρημένη ή αναφέρεται ως email, σας συνιστώ να προχωρήσετε στον επόμενο υποψήφιο.

Εάν το γραφείο τους είναι αποδιοργανωμένο ή πρόχειρο, ή αν βλέπετε τα αποδεικτικά στοιχεία από τις υποθέσεις άλλων ανθρώπων πεταμένα αριστερά και δεξιά, καλύτερα ψάξτε για άλλο ερευνητή. Επιπλέον, αν τον συναντήσετε αυτοπροσώπως, θα έχετε καλύτερη ιδέα για το κατά πόσο αυτός ή αυτή φαίνεται να έχει καλή κατανόηση όσον αφορά την περίπτωσή σας και αν φαίνεται φυσικά ικανός να κάνει τη δουλειά.

3. Η πρόσληψη ενός ερευνητή χωρίς να δείτε πρώτα ένα δείγμα της εργασίας του

Η ποιότητα μιας γραπτής αναφοράς, φωτογραφιών και βίντεο, πρόκειται να είναι το τελικό προϊόν… τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ή διαψεύδουν τις υποψίες σας που θα μπορούσαν να καταλήξουν στο δικαστήριο. Ακόμη πιο σημαντικό από αυτό, η ποιότητα οποιασδήποτε τεκμηρίωσης μπορεί να βοηθήσει πολύ (ή να βλάψει πολύ) την τοποθέτησή σας προτού φτάσετε ποτέ στο δικαστήριο. Σε πολλές περιπτώσεις, η ανώτερη τεκμηρίωση και οι συγκεκριμένες αποδείξεις μπορούν ακόμη και να δώσουν τη δύναμη που καθιστά περιττή την προσφυγή στο δικαστήριο.

Ένας ικανός ερευνητής θα παρουσιάσει συνήθως ένα παράδειγμα του τι θα μπορούσε να μοιάζει με το προϊόν εργασίας κάπου στον ιστότοπό του. Εάν δεν βλέπετε κάτι τέτοιο στον ιστότοπό του, ζητήστε να δείτε μια προηγούμενη ανάθεση που έχει ολοκληρωθεί και κλείσει, ή κάποιο είδος αναφοράς, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς μοιάζουν τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα. Εάν χρειάζεται, βεβαιωθείτε ότι ο ερευνητής ενσωματώνει φωτογραφίες στις αναφορές τους με τις σφραγίδες ημερομηνίας και ώρας στις φωτογραφίες.

Τουλάχιστον, ρίξτε μια καλή ματιά στην ποιότητα και την οργάνωση της ιστοσελίδας τους!

4. Επιλογή ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ με βάση τη χαμηλή τιμή

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ακριβώς όπως όταν επιλέγετε έναν δικηγόρο για να χειριστείτε το διαζύγιό σας ή έναν γιατρό για να χειριστείτε την ανοικτή εγχείρηση της καρδιάς σας, η χαμηλή τιμή είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε ή τουλάχιστον να μην είναι το κριτήριο επιλογής. Συνήθως σημαίνει ότι ο ερευνητής δεν έχει τη φήμη για την επίτευξη αποτελεσμάτων που του επιτρέπουν να ζητήσει αυτό που αξίζει η δουλειά του.

Το επίπεδο επαγγελματισμού στην επιχείρηση private investigations έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα και συνήθως συνδέεται άμεσα με αυτό που πληρώνετε. Το μάρκετινγκ ως “προϋπολογισμός” είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ορισμένοι ντετέκτιβ ξέρουν πώς να πάρουν υποθέσεις για τον εαυτό τους. Υπάρχει συνήθως μια κρυμμένη τιμή που έρχεται με τη λέξη “φθηνή“.

Θέλετε πραγματικά να πληρώσετε το τίμημα αυτό για το θέμα για το οποίο σκέφτεστε να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ; Χαμηλή τιμή μπορεί να είναι το δόλωμα που σας επιτρέπει να προσλάβετε έναν ντετέκτιβ, αλλά μόλις ο ντετέκτιβ λάβει την υπόθεση, θα έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να την φέρει εις πέρας;

Υπάρχει συνήθως ένα κρυφό τίμημα που έρχεται με το “φθηνή“. Θέλετε πραγματικά να πληρώσετε το τίμημα αυτό;!

5. Επιλέγοντας ιδιωτικό ντετέκτιβ χωρίς να ψάχνετε κριτικές από άλλους πελάτες τους

Οποιοσδήποτε ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να πει οτιδήποτε για το έργο του στο παρελθόν. Και, δυστυχώς, κάποια από αυτά που λένε μπορεί να μην είναι αληθινά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει αναφορές ή διαβάσατε σχόλια ή κριτικές από τους προηγούμενους πελάτες, ώστε να μπορείτε να εξακριβώσετε το έργο του. Ψάξτε για γνήσιες κριτικές με συνημμένα ονόματα και επώνυμα, καθώς έχει γίνει της μόδας κάποιοι να δημιουργούν τις δικές τους “κριτικές” στο διαδίκτυο.

6. Περιμένετε πολύ καιρό πριν αποφασίσετε να προσλάβετε έναν ντετέκτιβ

Σε πολλές περιπτώσεις, το παράθυρο ευκαιριών, όπου μπορείτε να καταγράψετε και να τεκμηριώσετε τι πραγματικά συμβαίνει να είναι περιορισμένο. Είτε ο στόχος σας αντιλαμβάνεται τις υποψίες σας και καλύπτεται, είτε αλλάζουν την τακτική τους. Το μεγαλύτερο όφελος από τη διεξαγωγή έρευνας είναι συνήθως η ειρήνη του μυαλού, η εμπιστοσύνη και η σαφήνεια που μπορεί να προκύψει από τη γνώση των γεγονότων με βεβαιότητα. Η ικανότητα να προχωράμε ενώ στηρίζουμε τις αποφάσεις μας σε συγκεκριμένα γεγονότα, αντί για εικασίες και συναισθήματα, φέρνει μαζί της την ειρήνη του μυαλού και την επιστροφή μιας αίσθησης ελέγχου.

Ρωτήστε τον εαυτό σας… Ποιο είναι το θέμα σας που σας κοστίζει – οικονομικά, συναισθηματικά και σωματικά – και λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Μην αξιολογείτε μόνο το δυνητικό μειονέκτημα της δράσης. Είναι εξίσου σημαντικό να μετρηθεί το αυστηρό κόστος της αδράνειας. Εάν δεν παίρνετε κάποιες αποφάσεις, πού θα είστε σε ένα χρόνο, πέντε χρόνια και δέκα χρόνια;

Δείτε περισσότερα για υπηρεσίες ιδιωτικών ντετέκτιβ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *