37

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Κατακύρωση υπέρ μας ή στη χειρότερη να γίνει ο αγώνας”

37
Στηρίζουν την αισιοδοξία τους σε τρία σημεία: Στο ότι στο κατηγορητήριο γίνεται αναφορά στην μονομερή αποχώρηση του Ολυμπιακού από το γήπεδο χωρίς εντολή Αρετόπουλου, στην παραδοχή ότι η συμμετοχή του Γκαρθία στο φύλλο αγώνα δεν είναι κανονική και στην αμφισβήτηση του τραυματισμού του.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ: “Με βάση το κατηγορητήριο και την εκδίκαση της ένστασής μας εναντίον του ΟΣΦΠ για τη μη τέλεση του αγώνα (μονομερής αποχώρηση ΟΣΦΠ χωρίς να δώσει εντολή ο διαιτητής) και την αντικανονική συμμετοχή στο ΦΑ του Γκαρθία είναι σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας ή στη χειρότερη περίπτωση διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης ο τραυματισμός του Γκαρθία αμφισβητείται πλέον και στο κατηγορητήριο στο οποίο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως μεσολάβησαν 15’ κατά τα οποία ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια του ΟΣΦΠ ο γιατρός κι ο προπονητής ενώ είχε απαγορευτεί από ανθρώπους του ΟΣΦΠ η είσοδος του γιατρού στα αποδυτήρια. Η συνέχεια την Παρασκευή με επιπλέον δυσάρεστες εκπλήξεις για τον (μάστερ των καταγγελιών) ΟΣΦΠ με την ευχή να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οι συνηθισμένες γελοιότητες του ΟΣΦΠ ο οποίος κάνει καταγγελίες κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη και για γεγονότα στον Λευκό Πύργο δε μας αγγίζουν. Τελευταίο επεισόδιο στη χολιγουντιανή ταινία που γυρίζουν από την περασμένη βδομάδα με τις καταγγελίες στην ΚΕΔ  για δήθεν συναντήσεις και τον δήθεν τραυματισμό(;) του προπονητή(;) Γκαρθία είναι η αφαίρεση βαθμών για επεισόδια στους δρόμους.

Όταν δεν πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο, έχουν πραγματικό ταλέντο!!

Φώτα, κάμερα, φύγαμε (…κυριολεκτικά)!”

Photo Credits: Eurokinissi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.