Πρόεδρος Γιαγκελόνια: “Θέλαμε να κρατήσουμε τον Σβιντέρσκι”

Σε δηλώσεις που αφορούσαν σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια μίλησε για τον Κάρολ Σβιντέρσκι.
“Ο Κάρολ θέλει να φύγει. Εγώ του ζήτησα να μείνει. Να σκοράρει άλλα δέκα γκολ να είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωταθλήματος και μετά θα είχαμε 20 προτάσεις για την παραχώρηση του και όχι μια ή δυο. Μερικές φορές ωστόσο είναι δύσκολο να επικοινωνείς με τους ποδοσφαιριστές”, είπε ο Κουλέστζα για τον νεαρό επιθετικό, τον οποίο ο ΠΑΟΚ περιμένει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι για τον Σβιντέρσκι ενδιαφέρονται η Τζένοα και ο ΠΑΟΚ και πως η Γιαγκελόνια είχε αξιολογήσει τον παίκτη της στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η αναφορά στο Σβιντέρσκι καταλήγει με τη σημείωση ότι ο νεαρός φορ παραμένει στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα του στην Τουρκία.
“Ο Κάρολ προπονείται μαζί μας και δουλεύει σκληρά. Το μέλλον θα δείξει τι τελικά θα γίνει”, τονίζει ο προπονητής της Γιαγκελόνια, Ιρενέουζ Μάμροτ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
