Σαφάρι για τη Μελάνια στην Κένυα

Σαφάρι για τη Μελάνια στην Κένυα

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών αύριο θα αναχωρήσει για την Αίγυπτο

Σύντομο σαφάρι στην Κένυα, την τρίτη χώρα που επισκέπτεται στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αφρική, έκανε σήμερα η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Η Μελάνια Τραμπ διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά σε ορφανοτροφείο και τάισε ένα ελεφαντάκι.

Σαφάρι για τη Μελάνια στην Κένυα

Η Μελάνια Τραμπ, η οποία τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε την Γκάνα και το Μαλάουι, σήμερα έκανε μια στάση σε ένα πάρκο εκτροφής μικρών ελεφάντων που έχουν χάσει τη μητέρα τους.

Σαφάρι για τη Μελάνια στην Κένυα

Μολονότι την αιφνιδίασε ένα από τα μικρά, τρέχοντας κατά πάνω της, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της όταν της ζητήθηκε να ταΐσει με το μπιμπερό ένα από τα ορφανά, ενώ χάιδεψε ένα άλλο.

Στη συνέχεια, φορώντας ένα λευκό καπέλο, συμμετείχε σε ένα σύντομο σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ζέβρες, καμηλοπαρδάλεις και άλλα ζώα.

Η πρώτη κυρία επισκέφθηκε ένα τοπικό ορφανοτροφείο, κράτησε στην αγκαλιά της τα μωρά ενώ διάβασε ένα βιβλίο στα μεγαλύτερα παιδιά που τραγούδησαν και χόρεψαν προς τιμή της.

Σαφάρι για τη Μελάνια στην Κένυα

Η Μελάνια, που θα αναχωρήσει αύριο για την Αίγυπτο, τον τελευταίο σταθμό της στην Αφρική, παρακολούθησε και μια θεατρική παράσταση, συνοδευόμενη από την πρώτη κυρία της Κένυας, Μάργκαρετ Κενιάτα.

Δείτε περισσότερα για το Shopping και τη μόδα.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *