Κερδίστε 100 ευρώ καθημερινά με την WEWE Global

Κερδίστε 100 ευρώ καθημερινά με την WEWE Global

Το διαδίκτυο προσφέρει πολλούς τρόπους να κερδίσετε χρήματα. Ένας από αυτούς είναι και η WEWE Global. Η ψηφιακή πλατφόρμα WEWE δίνει πρόσβαση σε εταιρείες κρυπτονομισμάτων όπως είναι η LYOPAY. Μέσω της LYOPAY κάνετε cloud minting Bitcoin με τους cloud server της.

Κερδίστε κι εσείς 100 ευρώ καθημερινά μέσα από το διαδίκτυο! Διαβάστε στο σημερινό μας άρθρο για τα κρυπτονομίσματα, το blockchain και το πρόγραμμα affiliate marketing της WEWE Global.

Σύστημα εταιρικής σχέσης μέσω του blockchain

Τα πλεονεκτήματα του blockchain προσφέρονται μέσω αγοράς προϊόντων που δημιουργούνται από τους συνεργάτες της WEWE, και είναι προσβάσιμα μέσω του οικοσυστήματος τους.

Ευκαιρίες καριέρας μέσω της WEWE Global

Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση και χτίστε μια νέα καριέρα. Εκμεταλλευτείτε το πλάνο WEWE και τα εργαλεία bonus και γίνετε ψηφιακός επιχειρηματίας. Κερδίστε 100 ευρώ καθημερινά!

Η WEWE σας ανταμείβει

Μοιραστείτε με άλλους χρήστες τα προϊόντα της πλατφόρμας WEWE Global και κερδίστε μπόνους για τη χρήση τους.

Ανάλυση Αγοράς WEWE Global

Χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία και αλγόριθμους θα σας βοηθήσουν στην ανάλυση αγοράς για να βελτιώσετε το πορτοφόλι σας και τις γνώσεις του κλάδου σας.

Virtual Tokens WEWE

Το virtual token WEWE είναι σύμβολο αξίας και χρησιμοποιεί fee για τις συναλλαγές του, όπως όλα τα κρυπτονομίσματα του blockchain. Οι πληρωμές και οι αγορές δημιουργούν χρεώσει.

Το μικρό αυτό κόστος επιτρέπει σε ολόκληρο το οικοσύστημα να είναι βιώσιμο. Τα fee συγκεντρώνονται και στη συνέχεια αναδιανέμονται σε όλους όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινότητας.

Κοινότητα WEWE

Το concept της WEWE Global γεννήθηκε από την ιδέα της δημιουργίας ενός αποκεντρωμένου συστήματος στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Προσφέρει σε όλα τα μέλη της κοινότητάς του μοναδικές υπηρεσίες στην αγορά, όπου η κοινότητα και όλοι οι χρήστες της είναι οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στην εξέλιξη του ίδιου του έργου.

DAO και σύστημα ψηφοφορίας

Η WEWE Global είναι ένας Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός (DAO). Ένα DAO λειτουργεί από μια κοινότητα ενδιαφερομένων και οι κανόνες ορίζονται με ψηφοφορία.

Όλοι οι χρήστες μπορούν να συμβάλλουν στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για την ανάπτυξη του έργου μέσω του συστήματος ψηφοφορίας.

Το πλαίσιο της WEWE

Οι προτεραιότητες της WEWE Global είναι να παρέχει στην κοινότητα ένα πλούσιο οικοσύστημα υπηρεσιών, μελλοντικών προθεσμιών και οφελών που μπορούν να μοιραστούν.

Μέσω της χρήσης αδειών και των πιο καινοτόμων τεχνολογιών που διατίθενται, η WEWE εγγυάται την ασφαλή, λειτουργική και διαρκή χρήση όλων των συνεργασιών με διάφορους παρόχους.

Παγκόσμια Κοινότητα WEWE

Κάντε share το referral number σας, της WEWE Global με τους χρήστες του διαδικτύου και κάθε φορά που θα χρησιμοποιούν μία από τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, θα λαμβάνετε ανταμοιβές από τις χρεώσεις που δημιουργούνται από τη χρήση τους.

Κερδίστε 100 ευρώ καθημερινά με το cloud minting της LYOPAY

Η LYOPAY, ως εταιρεία κρυπτονομισμάτων, έχει το δικό της κρυπτονόμισμα. Πρόκειται για το LYO credit και είναι το κρυπτονόμισμα που εξορύσσεται από τη WEWE Global.

Η πληρωμή, ωστόσο, γίνεται σε Bitcoin και όχι σε LYO credit. Με τη WEWE πληρώνεστε καθημερινά σε Bitcoin. Χρησιμοποιείται ο αλγόριθμος εξόρυξης Proof of Space και αποδίδει κέρδος 10%.

Μπορείτε να βγάλετε 100 ευρώ τη μέρα από τη WEWE Global με δυο τρόπους:

1. Αγοράστε πακέτο cloud minting αξίας 30.000 ευρώ

Αγοράζοντας ένα πακέτο cloud minting αξίας 30.000 ευρώ, η απόδοση 10% προσφέρει 3.000 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 100 ευρώ καθημερινά.

Το πακέτο που θα επιλέξετε, αναλογεί στο αντίστοιχο κέρδος. Με κάθε πακέτο αγοράζετε ξεχωριστό συμβόλαιο, διεύθυνση IP και εντάσσεται σε ξεχωριστή συστοιχία cloud server.

Τα συμβόλαια διαρκούν 30 μήνες. Με 500 ευρώ μπορείτε να κάνετε cloud minting για 30 μήνες και να βγάλετε 1.500 ευρώ.

Για παράδειγμα, αν κάποιος επιλέξει πακέτο αξίας 30.000 ευρώ, σε 30 μήνες θα βγάλει 50.000 ευρώ. Πληρώνεστε καθημερινά σε Bitcoin από τη LYOPAY και μπορείτε να μεταφέρετε τα κρυπτονομίσματά σας σε οποιοδήποτε ψηφιακό πορτοφόλι.

2. Αγορά χώρου αξίας 1.000 ευρώ στον server για cloud minting bitcoin

Ο 2ος τρόπος για να βγάζετε 100 ευρώ την ημέρα με τη WEWE Global είναι να αγοράσετε με 1.000 ευρώ χώρο στον server. Έτσι, θα κάνετε cloud minting bitcoin. Ακόμη, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το affiliate marketing της WEWE.

Το affiliate marketing είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να βγάλετε λεφτά στο διαδίκτυο και να γίνετε επιχειρηματίες. Οι μεγάλες και γνωστές εταιρείες κρυπτονομισμάτων, όπως για παράδειγμα η Binance, διαθέτουν πρόγραμμα affiliate marketing. Το ίδιο ισχύει και για τη WEWE Global.

Τι προσφέρει η LYOPAY με το affiliate marketing;

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα 6 bonus που προσφέρει. Δεν υπάρχει κάποιο όριο κέρδους στο affiliate marketing.

Κερδίστε 100 ευρώ καθημερινά με την WEWE Global
Κερδίστε 100 ευρώ καθημερινά με την WEWE Global

Δείτε αναλυτικά τα Bonus της LYOPAY

1. Αffiliate marketing referral bonus

Το 1ο bonus είναι το affiliate marketing referral που είναι 5%.

2. Άπειρο bonus

Το 2ο bonus είναι το άπειρο – infinity bonus που είναι μέχρι 36%. Με αυτό επιταχύνεται το cloud minting του Bitcoin.

3. Runner pool bonus

Το 3ο bonus είναι το runner pool bonus. Αν αγοράσετε πακέτο των 1.000 ευρώ και συστήσετε άλλα 10 άτομα και αγοράσουν κι αυτά το ίδιο πακέτο, συμμετέχετε στο 1% του παγκόσμιου τζίρου. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 30.000 ευρώ σε 18 μήνες.

4. Fast track bonus

Το 4ο bonus είναι το fast track bonus. Κατά το πρώτο 15ημερο αντί για προμήθεια 5% έχετε 10%.

5. Matching bonus

Το 5ο bonus είναι το matching bonus.

6. Extra for super affiliates bonus

To 6ο bonus είναι το extra for super affiliates. Αν πετύχετε κάποιο στόχο, σας το δίνει η LYOPAY ανά 3 μήνες.

Γιατί να επιλέξετε τη WEWE Global;

Αν σας αρέσει η τεχνολογία Blockchain και θέλετε να ασχοληθείτε να βγάλετε χρήματα στο διαδίκτυο, ακολουθείστε τον τρόπο της WEWE Global.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική εκπαίδευση για να τα καταφέρετε. Επιπλέον, τα κέρδη φορολογούνται κανονικά, και δίνονται αποδείξεις και τιμολόγια για την εφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.