CE92CE99CE9ACEA4CE9FCEA1CE99CE91 CEA7CE99CE9BCEA3CE9FCEA0 1

Η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ υμνεί την Ελλάδα και τις ομορφιές της

CE92CE99CE9ACEA4CE9FCEA1CE99CE91 CEA7CE99CE9BCEA3CE9FCEA0

Μοιράστηκε με το κοινό τις προσωπικές της βιωματικές εμπειρίες στη χώρα μας

Tις ομορφιές της Ελλάδας εξύμνησε η Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Βικτόρια Χίσλοπ, μέσα από τις προσωπικές της βιωματικές εμπειρίες που μοιράστηκε με το κοινό σε ειδική εκδήλωση του ΕΟΤ με τίτλο «Traveller’s Tales with Victoria Hislop», που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας σε συνεργασία με το έγκριτο και εξειδικευμένο στον τουρισμό περιοδικό Condé Nast Traveller.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του ΕΟΤ, στη βάση των στρατηγικών κατευθύνσεων της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά για την ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που προσφέρει μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες. Αφιερωμένη στην Ελλάδα και τον τουρισμό, η εκδήλωση απευθυνόταν σε υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό με ειδικά και θεματικά ενδιαφέροντα.

H κ. Χίσλοπ παρουσίασε τη μοναδικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και μίλησε με ενθουσιασμό για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη χώρα μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αρχισυντάκτρια του Condé Nast και του Vanity Fair, Μισέλ Γιάνα Τσαν. Οι προσκεκλημένοι αναγνώστες του Condé Nast, δημοσιογράφοι και διασημότητες, μεταξύ των οποίων ο δημοφιλής παρουσιαστής εκπομπών και γευσιγνώστης Tz;onauan Fangk, απόλαυσαν ελληνικά εδέσματα και μενού γευσιγνωσίας και γνωριμίας με τα ελληνικά προϊόντα.

Σχετικά Tags

ΕΟΤ Βικτόρια Χίλσοπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *