CE9CCE91CEA1CE91CE99CE91 CE9ACE91CEA1CE95CE99 1

Η Μαράια Κάρεϊ μηνύει για εκβιασμό την προσωπική της βοηθό

CE9CCE91CEA1CE91CE99CE91 CE9ACE91CEA1CE95CE99

Κατηγορεί την πρώην συνεργάτη της ότι την κατέγραψε κρυφά σε προσωπικές της στιγμές και την απειλούσε με τα βίντεο

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ μήνυσε συνεργάτη της, ισχυριζόμενη ότι την εκβίαζε.

Η τραγουδίστρια απέλυσε την προσωπική βοηθό της, καταγγέλλοντας ότι κρυφά την κατέγραψε να κάνει «ντροπιαστικά πράγματα» και απείλησε να δημοσιεύσει τα πλάνα, αν η σταρ δεν της κατέβαλε το ποσό των 8 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια άρχισε να συνεργάζεται με την Λιάνα Αζαριάν τον Μάρτιο του 2015. Η Μαράια Κάρεϊ υποστηρίζει, ότι η Αζαριάν χρησιμοποιούσε την πιστωτική της κάρτα για προσωπικές της αγορές και έλεγε στους καταστηματάρχες, ότι αγόραζε είδη για την Κάρεϊ.

Η ντίβα της R&B, soul και ποπ, κατήγγειλε επίσης με νομικά έγγραφα, ότι η Αζαριάν, η οποία αμειβόταν με 327.000 δολάρια ως υπάλληλος της, φέρεται να κατέγραφε κρυφά τις «προσωπικές της δραστηριότητες» και απειλούσε να πουλήσει τα βίντεο, αν η τραγουδίστρια την απέλυε. Η Μαράια Κάρεϊ τερμάτισε τη συνεργασία της με την Αζαριάν τον Νοέμβριο του 2017, όταν άρχισε ο εκβιασμός.

Η τραγουδίστρια δήλωσε, ότι ζήτησε τα βίντεο πίσω, χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα μηνύει την πρώην βοηθό της και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 3 εκατ. δολαρίων.

Σχετικά Tags

Μαράια Κάρεϊ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *